• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M. Kokotović

14.08.2022

08:50

MOJ SIN JE I DALJE DETE, JA MU NEĆU STAJATI NA PUTU AKO ODABERE OVAJ POZIV! Anđelka Prpić o mezimcu koji se oprobao u glumi i najnovijem ostvarenju!

ATAIMAGES

Kultura

MOJ SIN JE I DALJE DETE, JA MU NEĆU STAJATI NA PUTU AKO ODABERE OVAJ POZIV! Anđelka Prpić o mezimcu koji se oprobao u glumi i najnovijem ostvarenju!

Podeli vest

Anđelka Prpić proteklih dana bila je gost 46. Filmskog festivala sceniranja u Vrnjačkoj Banji ispred filma "Ala je lep ovaj svet" u kom glumi sa kolegom Andrijom Kuzmanovićem, a za Informer se osvrnula kako na ovo ostvarenje, tako i na temu svog sina Jakše koji se nedavno oprobao kao glumac u filmu "Toma" i "Bauk"

Glumica je najpre sa novinarima podelila oduševljenje zbog dobrog prijema filma "Ala je lep ovaj svet" kod publike u Vrnjačkoj Banji:

Foto: ATAIMAGES

Oduševljena prijemom svog filma u Vrnjačkoj Banji... Anđelka Prpić

- Ja sam se ušunjala iz prikrajka na projekciju da čujem kako publika prihvata film i kako reaguje i iskrena da budem prijalo mi je. To je taj momenat mira i zadovoljenja u smislu da smo napravili nešto što komunicira s publikom. Videla sam da se ljudi i smeju, da shvataju i da reaguju na dobrim mestima, na mestima koja smo mi želeli da naglasimo. I zapravo najveći utisak mi je da je uprkos kiši, jednoj atmosferi ne baš najudobnijoj za gledanje filma na otvorenom, da je publika ostala i gledala, tako da mogu da podvučem u ovom momentu da sam zadovoljna i srećna- izjavila je Anđelka na početku i otkrila svoje utiske o reakciji publike na film u kojem glumi.

Ona je, zatim, otkrila i šta joj se dopalo tokom snimanja:

- Proces snimanja filma je i dalje moj omiljeni deo posla, uživam u tim lovorikama da se presvlačimo, sređujemo i tome slično. Pripreme i samo snimanje, čine život lepim- kaže glumica koja je prokomentarisala to što se i njen sin oprobao u glumačkom pozivu:

- Moj sin je i dalje dete koje treba da se igra i da sutra radi ono sto voli, a ja mu neću stajati na putu ako to bude ovaj poziv.

Šta je još glumica Anđelka Prpić rekla za Informer, pogledajte u videu:

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija