• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.08.2022

21:12

POZNATI GLUMAČKI PAR IZGOVORIO SUDBONOSNO "DA"! Organizovali gala svadbu - mlada u mini venčanici! (FOTO)

printscreen instagram

Kultura

POZNATI GLUMAČKI PAR IZGOVORIO SUDBONOSNO "DA"! Organizovali gala svadbu - mlada u mini venčanici! (FOTO)

Podeli vest

Branislav Bane Trifunović i Tihana Lazović danas su izgovorili sudbonosno "da" na jednom salašu u Vojvodini, a svečanoj ceremoniji prisustvovali su porodica i prijatelji

Za dobro atmosferu na venčanju poznatog glumačkog para zaduženi su muzičari Neno Belan, Dino Šaran i njegove Letu štuke.

Ako je suditi na osnovu Instagrama, čini se da će "pakleni sto broj 7" biti glavni krivac za dobar provod. Tu se se našle glumice Aleksandra Janković i Jelena Đokić u društvu reditelja Dalibora Matanića, kao i Gordan Kičić i Kokan Mladenović, a među okupljenima se našao i par, za koji mnogi govore da će biti sledeći koji će stati na ludi kamen, Goran Bogdan i Jovana Stojiljković, piše "Kurir".

Foto: printscreen instagram

Poznati na venčanju Tihane i Baneta

Na društvenim mrežama pojavile su se i fotografije mladenaca, a detalj koji je svima zapao za oko jeste mladina minijaturna venčanica i roze štikle.

 

 

Bane je jednom prilikom ispričao da se ljubav među njima nije desila na snimanju serije "Tajkun", u kojoj je i njegova izabranica igrala. Tada su i izjavili da njih dvoje vezuje mnogo više stvari sem glume, pa ujedno važe za velike ljubitelje prirode.

- Trudimo se da putujemo, volim da joj pokazujem neka svoja mesta od Zlatibora do nekih zabačenih mesta po Srbiji, kojih ima, hvala bogu, dosta. Srbija ima mnogo lepih stvari koje ne samo Tihana već ko god da mi je gost može da upozna, što se toga tiče ne oskudevam - rekao je glumac ranije.

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17