• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S. Kostić

09.09.2022

07:00

NIKOLA KOJO MI JE KAO OTAC! Mlada glumačka nada progovorila o odnosu sa istaknutim umetnikom u popularnoj seriji!

public/printscreen

Kultura

NIKOLA KOJO MI JE KAO OTAC! Mlada glumačka nada progovorila o odnosu sa istaknutim umetnikom u popularnoj seriji!

Podeli vest

Mlada glumica Anita Ognjanović (25), koja se proslavila ulogom u seriji "U klinču", kaže da se mnogo vezala za Nikolu Koju

Njih dvoje u seriji igraju oca i ćerku, Velju i Milicu Kovač, a mlada glumica otkriva da se i privatno slavni umetnik prema njoj ponaša kao da joj je tata.

Foto: Prntscreen

Anita u seriji "U klinču" sa Brankom Katić i Nikolom Kojom

Na snimanju popularne tinejdžerske drame veoma su se zbližili, i Kojo je sada jedan od izuzetno važnih ljudi u njenom životu.
- Nikolu sam toliko zavolela i stekla veliko poverenje u njega i kao glumca, i kao čoveka. Na snimanju sam se pored Koje osećala sigurno i zaštićeno. Bukvalno smo stvorili odnos kao otac i ćerka. Sigurna sam da, kada bih imala neki problem i pozvala ga u pola noći, on bi mi se javio - priča Anita za Informer.

Foto: Prntscreen

Oduševljena Brankom... Katićeva i Anita


Mlada glumica je oduševljena i svojom mamom iz serije Brankom Katić.
- Branka i ja smo kliknule na prvu loptu. Ona mi je trenutno omiljena osoba u životu jer je pozitivna, vedrog je duha. Sećam se da sam se kao klinka stalno budila uz Brankin i Kojin film "Mi nismo anđeli". Nisam im to još rekla zato što mi je glupo.
Anita u seriji igra tinejdžerku koja trenira kik-boks, a i u privatnom životu posvećena je ovom sportu.

Foto: Prntscreen

Redovno trenira... Anita Ognjanović


- Treniram ga već šest godina i nikada ga se neću odreći zbog toga što mi je to psihički i fizički ventil. Svaki dan započnem udarcima. Kada sam pročitala scenario, zaljubila sam se u Milicu jer je prava loptica-skočica, baš kao i ja - kaže glumica.
Jedan od direktnih partnera joj je i muzička zvezda Mihajlo Veruović Vojaž, koji joj u seriji igra rođenog brata.

Foto: Prntscreen

S Vojažem uspostavila odličan odnos... Anita i reper u seriji sestra i brat


- On je divan i normalan mladić. Odlično se snašao ispred kamera. Imala sam finu saradnju sa njim kakvu nisam sa mnogim glumcima. Pored brojnih obaveza, on je svakog dana dolazio na vreme na set. Ma nemam nijednu manu da mu nađem! Tokom rada na seriji počela sam da slušam Mihajlovu muziku i sada znam sve njegove pesme.
Serija "U klinču" reditelja Danila Bećkovića ima 30 epizoda i emituje se svakog radnog dana na RTS. Ostale uloge tumače i Svetlana Bojković, Nebojša Dugalić, Dragan Mićanović, Ivana Zečević i Miloš Petrović Trojpec.

Zbog Milice sam se
vratila u tinejdžerske dane


Anita kaže da se zahvaljujući ulozi Milice vratila u tinejdžerske dane, kada je imala samo 16 godina.
- Za lik sam se pripremala tako što sam vratila sećanje na to bezbrižno doba, kada nisam imala nikakvih problema. Mogu da vam kažem da zavidim svojoj junakinji na tome, jer kada odrastete, život nije baš tako sjajan u odnosu na vaše školske dane - iskrena je Anita.

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće
Hronika

Danka Ilić ubijena je pre tačno mesec dana, a ovo je detaljna rekonstrukcija stravičnog zločina: Devojčica ubijena na par metara od kuće

Danka Ilić (2) nestala je 26. marta u Banjskom polju kod Bora, u dvorištu porodične kuće svoje majke Ivane Ilić, dok se igrala sa starijim bratom. Prema rečima majke, sin je zatražio vodu, pa je ona otišla do automobila, ali kada se vratila Danka više nije bila tamo. Nažalost, potraga za devojčicom za kojom je tragala cela Srbija, ali i Evropa, završena je na tragičan način.

25.04.2024

20:46

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija