• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic.rs

06.10.2022

17:33

OVAKO JE GORICA NEŠOVIĆ GOVORILA O RODITELJSTVU: Kada sam rodila Marka činilo mi se da su mi svi problemi nestali!

printscreen

Kultura

OVAKO JE GORICA NEŠOVIĆ GOVORILA O RODITELJSTVU: Kada sam rodila Marka činilo mi se da su mi svi problemi nestali!

Podeli vest

Novinarka Gorica Nešović preminula je danas u 59. godini i za sobom ostavila sina Marka

Gorica Nešović je rođena 1964. godine u Beogradu, gde je završila osnovnu školu i gimnaziju. Karijeru radio-voditeljke započela je 1982. godine kao saradnica omladinske emisije "Ritam srca" na Studiju B. Objavila je dve knjige inspirisane običnim životom:"Priči nikad kraja" i "Kuvarica".

Foto: printscreen

Novinarka Gorica Nešović

Gorica je iza sebe ostavila sina Marka, a ranije je govorila koliko ju je majčinstvo promenilo.

Roditeljstvo je na mene uticalo kao bensedin, a otkako sam postala mama, moji životni prioriteti postali su drugačiji. I pre nego što sam postala roditelj, izuzetno sam volela decu. Biti mama je najlepša stvar na svetu, a pošto nepisano pravilo kaže da nema ljubavi bez bola, normalno je da i ljubav prema naslednicima iziskuje odricanje. Svaki čovek ima potrebu da jednog dana produži svoju vrstu, što je kod žena više izraženo. Kada sam rodila Marka, obuzeo me je osećaj lepote i činilo mi se da su mi svi problemi nestali – ispričala je jednom prilikom Gorica.

 

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija