• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov

13.10.2022

12:26

Luka Raco snimio 1000 epizoda za seriju "Igra sudbine"! Popularni glumac ispričao OVO O MILICI MILŠI!

Insider / Dejan Zivančević, Marko Đoković

Kultura

Luka Raco snimio 1000 epizoda za seriju "Igra sudbine"! Popularni glumac ispričao OVO O MILICI MILŠI!

Podeli vest

Luka Raco će do kraja godine snimiti hiljaditu epizodu za najgledaniju televizijsku seriju "Igra sudbine" koja se emituje već tri godine na malim ekranima. Popularni glumac u intervju za Informer ispričao je šta sve publika može da očekuje u novoj sezoni, kakvo mišljenje ima o Milici Milši i sa kime se druži van seta

Mladi glumac kaže da će do kraja godine publika imati priliku da ga gleda u seriji čak hiljadu puta.

Biće do kraja sezone snimljeno 1000 epizoda, a emitovano je do sada na malim ekranima 560 epizoda. Publici se sviđa ono što radimo. Svi smo ponosni na projekat - kaže Luka.  

Foto: instagram Luka Raco

Luka Raco

Popularni glumac tvrdi da nema utisak da marljivoo rade na seriji već duži vremenski period kao i da je na snimanjima uvek turbolentno.

- Imam utisak da su tri godine od kako snimamo proletele, ceo ovaj period je prošao lepo i turbulentno. Bilo je puno uspona i padova, ali na kraju je prevagnulo da smo deo projekta koji nam je svima promenio živote. Rad sa ljudima koji su mi postali prijatelji i toliko dragocenog iskutva. Ovaj projekat je nezaboravno iskutvo - ističe Luka.

Raco kaže da ne zna koliko će se još serija snimati, ali da će sa velikim zadovoljstvom nastaviti da igra Aleksu Kanačkog:

Foto: printscreen instagram

Popularni mladi glumac

Kada sam prihvatio ulogu, nisam očekivao ovoliku popularnost i pozitvne komentare. Iskreno ne znam koliko će se još raditi serija, za sada znam da ćemo snimiti još 300 epizoda, a za kasnije ćemo videti, utiče hiljadu faktora, sve zavisi od šera i gledalaca. Moje kolege i ja ćemo se vrlo rado odazvati pozivu i nastavićemo ovaj projekat - ističe Luka.

Raco otkriva koliko ima sličnosti sa likom Aleksa Kanački koji igra u popularnoj seriji.

- U suštini imam i nemam sličnosti sa likom koji igram. Aleksa je prestavljen idealno, nekako je idealizovan, a mislim da je danas to jako teško postići. Interesantno je da kroz svoj lik mogu puno toga da naučim i da se trudim da ih primenim u privatnom životu. Defintivno imam više sličnosti sa Aleksom koga sada imate prilike da gledate nego sa onim sa početke serije-tvrdi glumac

Za novu sezonu kaže da donosi puno uzbuđenja i da smatra da će se dopasti publici.

- Ova sezona će biti najbolja do sada, zato što je Žarko Jokanović nadmašio sebe. Scenario je toliko zanimljiv, pun zapleta, novih likova i stvari. Mislim da će se dopasti gledaocima i da će biti oduševljeni - istče Luka.  

Foto: printscreen

Luka Raco

Popularni glumac kaže da se druži sa svim kolegama iz popularne serije, ali da je najbliži sa Stevom Pialeom:

- Svi smo kolegijalni i bliski, sa svima se družim ali najviše sa Stevom. Često se okupljamo, idemo na proslave, rođendane i putujemo po svetu zajedno. Mi smo jedna velika družina, kvalitetnih prijatelja. Išli smo na Šrli Lanku i bili smo tamo mesec dana Olja Lević, Tijana Maksimović, Matea Milosavljević, Ammar Mesić, Milica Tomašević i Marko Jovičić - priča Luka.

Raco kaže da se puno radi, ali da mu nikada ne pada teško snimanje i da ga je Milica Milša naučila mnogim stvarima.

Foto: printscreen

Milica i Žarko

- Snimanja traju nekada po 12 sati, ali nikada mi nije teško, jer volim svoj posao. Mica mi je kao druga majka, meni i svima nama sa seta. Moja velika životna sreća i zadovoljstvo je što radim sa jednom tako velikom glumicom kao što je Milica Milša. Ona je divna žena, veliki i kvalitetan čovek, predivna glumica. Često nam deli savete i sugestije, naučila nas je mnogim stvarima. Jako sam srećan što su Žarko i ona deo mog života - istakao je Luka.  

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija