• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/S. Kostić

14.10.2022

08:00

SEKA SABLIĆ: NE PIJEM KAFU S KOMŠIJAMA, ŠTO SAM STARIJA, NERVOZNIJA SAM! Legendarna glumica u prvencu Sandre Mitrović, sad je progovorila i o privatnom životu!

Emilija Stanišić/Promo

Kultura

SEKA SABLIĆ: NE PIJEM KAFU S KOMŠIJAMA, ŠTO SAM STARIJA, NERVOZNIJA SAM! Legendarna glumica u prvencu Sandre Mitrović, sad je progovorila i o privatnom životu!

Podeli vest

Seka Sablić (80) jedna je od glavnih protagonistkinja filma "Komedija na tri sprata", mlade rediteljke Sandre Mitrović, a sada je progovorila o svojim navikama u privatnom životu

Legendarna glumica u rediteljskom prvencu Sandre Mitrović "Komedija na tri sprata" igra komšinicu Živku koja zna sve tajne stanara zgrade u kojoj živi.

Voli samoću

Za razliku od svoje junakinje koja voli da dočekuje goste i s njima ćaska, Seka nije takva.

- Što sam starija, to sam nervoznija! Zbog toga ne pijem kafu sa komšijama, a i nemam vremena. Poznajem sve stanare zgrade u kojoj živim, volim ih i cenim, ali se ne družim s njima. Vreme provodim tako što se bavim poslom koji volim, a nakon toga mi prija da budem sama i odmaram se, jer sam već u dubokoj starosti - priča glumica za Informer i dodaje da ipak ima jednu sličnost sa Živkom:

Foto: Emilija Stanišić

Seka Sablić

- Znam da podviknem na sina ako nešto ne uradi kako treba, baš kao i Živka na Srleta, kog igra Ljubomir Bandović. Film je veoma emotivan, plakala sam kad sam ga prvi put pogledala.

Pored Seke, u ostvarenju Sandre Mitrović igra još jedna sjajna glumica - Vesna Trivalić. Ona glumi Nataliju, koja se vratila u Srbiju pošto je godinama živela u Americi.

- Na setu je bilo veoma zabavno. Mnogo sam se ložila kada smo snimali scene poplave. Bilo mi je super kada su mi prosipali vodu na glavu. Drago mi je i što posle 25 godina opet delim kadar sa Draganom Gagijem Jovanovićem, koji glumi mog muža - kaže Vesna.

Foto: Emilija Stanišić/Promo

Vesna Trivalić i Dragan Jovanović

Jednu od najemotivnijih scena koju će publika pamtiti maestralno je odigrao Slobodan Boda Ninković.

- Kada mi je Sandra Mitrović ponudila ulogu vodoinstalatera Milenka, odmah sam prihvatio. Scenario sam pročitao u dahu! Sa Sandrom sam prvi put sarađivao pre pet godina, kad je snimala studentski film od 15 minuta. Tada sam video koliko je talentovana i koliko ima energije - iskren je Boda.

Lekovit film

Zvezda "Južnog vetra" Miodrag Radonjić glumi besposličara Momu i poručuje da je film "Komedija na tri sprata" važan i lekovit:

Foto: Emilija Stanišić/Promo

Miodrag Radonjić

- Sve više živimo u društvu bez dubokih odnosa i empatije. Ovo ostvarenje pokazuje da može da bude drugačije i da se komšije zbližavaju i udružuju zbog opasnosti koja im preti.

Film "Komedija na tri sprata", čiji je scenario pisan tri godine, rađen je u produkciji "Filmlenda" i "Telekoma Srbija". Beogradskoj publici premijerno će biti prikazan 18. oktobra u MTS dvorani, a dva dana kasnije prikazivaće se u bioskopima širom zemlje i regiona.Potpis za slike iz filma:

Sandra Mitrović: Smrzavali se na setu

Rediteljka Sandra Mitrović kaže da su scene poplave u zgradi nešto što do sada nije viđeno u domaćoj kinematografiji.

- Za poslednjih 20 minuta filma potrošili smo više od pola budžeta! Takva scena poplave nikad nije snimljena kod nas. Da bismo uspeli, morali smo u bazenu da izgradimo repliku dela zgrade i stanova. Glumci su sve vreme bili u vodi i smrzavali se, a mi iz ekipe smo nosili ribarske čizme. Na setu smo imali i saunu u kojoj su se ljudi grejali - otkrila je Sandra.

 

BONUS VIDEO:

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mole

pre 1 godinu

Jel to ona glumica kojoj je domovina tamo gde joj je novcanik pun,titovo nedonosce....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija