• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A. Milić

28.12.2022

07:15

ANĐELKI NIŠTA NIJE SVETO! Bivši suprug popularne glumice otvorio dušu!

Kultura

ANĐELKI NIŠTA NIJE SVETO! Bivši suprug popularne glumice otvorio dušu!

Podeli vest

Dario Prpić kaže da njegovoj bivšoj supruzi Anđelki ništa nije sveto! Poznati ugostitelj je ljut na glumicu jer je krila da je u vezi sa njegovim prijateljem Markom Ž.

Darija je pogodilo to što su mnogi pre njega saznali sa kim je zatrudnela.

Foto: Printscreen

Anđelka Prpić, Dario Prpić i njen sadašnji partner Marko Ž

Anđelka i dalje ćuti

 

Anđelka Prpić i dalje ćuti o vezi sa Markom Ž. i o tome što će dobiti drugo dete. Glumica ne odgovara na poruke i pozive koje su joj novinari Informera uputili. Očigledno da Anđelka još nije spremna da priča o novoj ljubavi i trudnoći.

- Nisam u kontaktu sa Anđelkom jer mrzim laži, a ona je skrivala istinu od mene. Neke stvari bi trebalo da budu svetinja, kao na primer da ne treba da budeš sa prijateljem bivšeg muža. Ali očigledno postoje oni kojima ništa nije sveto. Bez obzira na to što sam bivši muž, taj čovek je bio moj prijatelj - kaže Dario za Informer.

On nije želeo detaljnije da priča o svom bivšem drugu i ženi jer ga, kako ističe, njih dvoje ne zanimaju.

Foto: printscreen

Dario Prpić, Anđelka Prpić i Marko Ž., fotografija sa venčanja

- Želim da se stavi tačka na ovu temu! Nije mi bila namera da šalom: "Mogu da im budem kum na venčanju. Nemam ništa protiv da i on uzme moje prezime" nastavljam dalje priču. Mene oni stvarno ne interesuju. Njihov život, njihova stvar. Desilo se šta se desilo, život ide dalje - priča Dario.

Foto: printscreen instagram

Dario Prpić uživa u ljubavi sa novom devojkom

Da je i on krenuo dalje, govori i činjenica da je posle razvoda od Anđelke uplovio u vezu sa Anom Pavlović, koju je nedavno verio. Njih dvoje su se upoznali preko zajedničkih prijatelja i od tada se ne razdvajaju. To pokazuju i fotografije koje Dario često postavlja na društvene mreže, gde njih dvoje zajedno poziraju. Prpić planira da se oženi atraktivnom crnkom, koja iz prvog braka ima sina, baš kao i Prpić. On je sa Anđelkom dobio Jakšu.

Dario i Ana već neko vreme žive zajedno, a uskoro će pod istim krovom biti i Anđelka i Marko. Glumica je u petom mesecu trudnoće i uveliko pravi planove za useljenje u zajednički stan. Par je čekao sa ovom odlukom mesecima, pošto su krili vezu od porodice i prijatelja.
 

 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stockholm

pre 1 godinu

Hahaha,koje gluposti?Njemu bi nesto trebalo biti sveto a nje njoj.Pa ona je bivsa,a drug posle razvoda ne bude bivsi.

Posmatrač

pre 1 godinu

Ovaj Dario je jedan zatucani samoživi balkanski bilmez. Čuj ti njega, treba žena od koje se razveo pre dve godine da mu polaže račune sa kim je? Alo čoveče, Anđelka je slobodna žena koja ima svako pravo na svoj izbor i svoj život. Ko ti daje za pravo da ti ceniš šta je njoj sveto? Uostalom, dobro je poznato da je upravo njegova ljubomora i posesivnost i bila razlog razvoda ... Pri tome on može da ima drugu ženu kraj sebe i da se fotka na društvenim mrežama?

Žigolo

pre 1 godinu

Dario Prpić, Anđelkin bivši muž , dve godine nakon razvoda ima obraza da priča o tome šta je sveto a da pri tome svi znaju kako se on vucarao sa poznatom hrvatskom k****m dok je bio u braku sa Anđelkom. Licemer bez trunke srama ...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija