• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

20.01.2023

13:16

PRIJATELJI I RODITELJI SU MI GOVORILI:"NEMOJ TAMO"! Tanja Bošković priznala da je udarila "glavom o zid"!

Youtube printscreeen

Kultura

PRIJATELJI I RODITELJI SU MI GOVORILI:"NEMOJ TAMO"! Tanja Bošković priznala da je udarila "glavom o zid"!

Podeli vest

Legendarna glumica Tanja Bošković uvek je otvoreno govorila o svom životu i karijeri, te je i sada u intervjuu priznala da je imala velike padove, ali da je uspevala da se izdigne. Glumica tvrdi da su je uvek upozoravali najbliži, ali da nije vredelo.

Tanja je u emisiji "Chit Chat" na televiziji "Hype" govorila i kako izbegava crne misli koje svakoga povremeno obuzmu, a tvrdi da su negativnosti koje nam padaju na pamet veliki greh:

Foto: Youtube printscreeen

Tanja Bošković

- Trudim se da nemam loše misle. Doživljavam ih kao greh… I kad dođu loše misli, očetkam ih sa sebe. Nisam morala da nosim tuđim imenom potpisane haljine da bi mi rekli da sam vredna. Nahranjena sam ljubavu svojih roditelja, sestre, dece, prijatelja i komšija. Ništa nisam morala. Ne trebaju mi automobili i svuda idem peške. Uđem u gradski prevoz samo ako žurim. Zdravlje se nalazi u našim dušama. I telo odreaguje na svaku ružnu i rđavu misao. Ubi vas pamet i kalkulacija. Rasteretite svoje duše i radujte se - rekla je ona.

Proslavljena glumica umela je i da srlja, ali se uvek podizala:

- Ih još pitate, nema zida koji nisam bar zakačila, ali to je isto put znate, ne može drugačije, kada ste ovakav karakter kao ja, i hiljadu puta su mi prijatelji, roditelji savetovali, nemoj tamo, tamo je siguran bol, ali sila je to velika bila, i potreba, da se sve to proveri, ali pošto sam tako svojeglava, sva sreća da sam umela da ustanem, ali za to su potrebni prijatelji - ističe Tanja.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

KOJIĆE SVE STIGLO! Keba nije hteo da prizna ćerku, a sad mu stiže Teodora Bjelica vanbračna ćerka Miroslava Lazanskog?! Njegovoj supruzi nije dobro nakon ovog saznanja!
Estrada

KOJIĆE SVE STIGLO! Keba nije hteo da prizna ćerku, a sad mu stiže Teodora Bjelica vanbračna ćerka Miroslava Lazanskog?! Njegovoj supruzi nije dobro nakon ovog saznanja!

Sin Dragana Kojića Kebe, Igor, započeo je vezu sa Teodorom Bjelicom i o njihovoj vezi mediji danima bruje. Međutim, postoji nešto što porodici Dragana Kojića Kebe sada "bode oči" kod mlade glumice Teodore, a to je da je ona nepriznata ćerka pokojnog novinara Mirolsava Lazanskog o čemu se mnogo pisalo. S obzirom na to da i Keba ima ćerku koju nije želeo da prizna, njegovoj supruzi Olji, kako pišu mediji, situacija oko Teodore i Igora teško pada.

20.01.2023

13:05

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija