• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: srbijadanas/informer

24.01.2023

20:25

"CEO KONZILIJUM LEKARA JE ČEKAO DA..."! Eva Ras o borbi sa kancerom!

Žarko Radovančev

Kultura

"CEO KONZILIJUM LEKARA JE ČEKAO DA..."! Eva Ras o borbi sa kancerom!

Podeli vest

Glumica Eva Ras poznata je kao neko ko bez ustručavanja govori na brojne teme, a ne libi se da ih oboji živopisnim rečnikom.

Vrlo često ova dama se koristi psovkama i prostim rečima, ali iza svega stoji njena namera da poentira određene situacije.

Popularna glumica se dugo borila sa opakom bolešću i pobedila je, a jedno od svojih iskustava povezala je sa pričom iz detinjstva i oblikovala u zanimljivu izjavu.

- Moj deda je bio rabin. Jednom sam se oduševila kada sam pročitala "Dvadeset hiljada milja pod morem", pa kažem: "Kako je to uspeo Mark Tven? Je li moguće da je bio lađar na reci Misisipi?" Deda mi na oduševljenje uzvrati: "Smiri se, budalo, i on je prdnuo kada je morao". Prosto u judaizmu su stvari jednostavne... i Mark Tven je prdeo. To je fantastičan primer kako da budete jednostavan čovek, da se ne zanesete da ste neka veličina. Prdite svi, a ne možete da ne prdite - prisetila se Eva svojevremeno pa dodala:

Foto: printscreen

Eva Ras

- Odličan primer je i lečenje od kancera. Kada umirem od terapije, čitav konzilijum lekara na onkološkoj klinici čeka, jer ako ne prdnem umreću, a ne mogu ništa da uradim. Ili će da proradi ili neće da proradi. Amerikanci imaju to u svojim serijama... i v*ginu i erekciju, pa i disfunkciju erekcije. Svi su se zgražavali što ja psujem u rijalitiju, a psuje cela planeta, svi psuju. Možda u Vatikanu ne psuju, nisam sigurna. Putem kablovske televizije vidimo kako ceo svet živi i tamo je sve prirodno, podrignu i prdnu, promiskuitetne cure... Sve je dozvoljeno... Slobodni ste građani planete - zaključila je glumica.

BONUS VIDEO: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Teodora Lektora

pre 1 godinu

Neka učenoj gospođi Evi Ras neko javi da knjigu "20 hiljada milja pod morem" nije napisao Mark Tven. Nego Žil Vern.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija