• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D. I.

01.02.2023

13:56

NIKO IH NIKAD NIJE POVEZAO! Ova glumica je sestra Dragana Bjelogrlića, nikada nije pričala o njemu!

Tanjug

Kultura

NIKO IH NIKAD NIJE POVEZAO! Ova glumica je sestra Dragana Bjelogrlića, nikada nije pričala o njemu!

Podeli vest

Glumac i reditelj Dragan Bjelogrlić decenijama stvara velika filmska i serijska dela, a javnosti su osim njega poznati i njegova supruga Maja, ćerka Mia i sin Aleksa. Međutim, malo je poznato da je njegova sestra, takođe glumica, ali se ona nikada nije ogalašavala na temu svog brata.

Glumica Marina Vodeničar u srodstvu je s Bjelogrlićem s kojim je igrala u seriji "Vratiće se rode", a njih dvoje nikada nisu govorili o tome da su rođaci.

Foto: Instagram/printscreen

Marina Vodeničar

Marinu i Bjelu povezuje rodbina iz rodnog mesta, ali njih dvoje nikada javno ne ističu da su brat i sestra po daljoj liniji.

Bjelina sestra od tetke je i pevačica i voditeljka Zorana Pavić, a o svom bratu je prvi put javno pričala u emisiji kod Lee Kiš.

Foto: instagram/zourana_guevara

Zorana je Bjelina sestra od tetke...

- Ja sam prevashodno pop pevačica i ako nešto imamo u ovoj zemlji to su glumci. Iskrena da budem, neke stvari koje sam radila uz emotivnu podršku svog brata trudila sam se da ih uradim donekle sama. Pričam o monodrami "Kad žena voli", koju je on izdao, a koju sam ja uradila u nekom drugom aranžmanu. Van pameti je da on mene kao sestru zove da glumim pored ovakvih glumaca - objasnila je Zorana Pavić 2016.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
mike

pre 1 godinu

Lepo je sto se u Srbiji "paze", ovim rodbinskim vezama. Brate, kod nas u Bosni, je to tetičina ili tetić, stričević...nema brat od tetke, brat od strica - a braca se poubijaše inače. Samo je jedan brat ili sestra, što ti ih majka rodi. Ja baš pomislio da ima brata ili sestru.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija