• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. KOSTIĆ

13.02.2023

14:01

POČELO SNIMANJE TELENOVELE "ZAKOPANE TAJNE"! Milša: Moj muž piše najgledanije serije!

Informer

Kultura

POČELO SNIMANJE TELENOVELE "ZAKOPANE TAJNE"! Milša: Moj muž piše najgledanije serije!

Podeli vest

Milica Milša zvezda je nove Pinkove serije "Zakopane tajne", koja će imati 128 epizoda!

Proteklog vikenda u Beogradu je počelo snimanje ove telenovele, u kojoj Milica ponovo sarađuje sa svojim suprugom Žarkom Jokanovićem.

Glumica i scenarista zajedno su radili i u hit seriji "Igra sudbine", a Milica je ubeđena da će "Zakopane tajne" biti gledanije.

- Glavni adut "Zakopanih tajni" je moj suprug Žarko, koji piše najgledanije serije. Ovaj projekat biće nešto potpuno novo na malim ekranima. U seriji će biti mnogo tajni, smeha, plača, ljubavi i zavisti. Svi smo uzbuđeni i radosni što smo krenuli u novu avanturu i nadam se da će se svima dopasti - kaže glumica, koja u seriji igra bogatašicu, dizajnerku parfema Lalu Doder.

Scenarista Žarko Jokanović je prezadovoljan uslovima u kojima se ova telenovela snima.

Foto: printscreen

Milica Milša i Žarko Jokanović su napustili seriju "Igra sudbine"
Holivud u Beogradu
Snimamo u sjajnim, svetskim uslovima u Pinkovim studijima u Šimanovcima
Žarko Jokanović

- Gledaoci će biti iznenađeni! Snimamo u sjajnim, svetskim uslovima u Pinkovim studijima u Šimanovcima sa fenomenalnom ekipom i divnim glumcima. Verujem da će publika sa velikim uzbuđenjem čekati svaku novu epizodu - poručuje Žarko i otkriva šta gledaoci mogu da očekuju:

- Već u prvoj epizodi ljudi će saznati tajne porodice Lale i Balše Doder. To je velika porodica od 11 članova koji žive u raskošnoj kući i odatle se priča širi na sve strane.

Danilo Čelebić, koji glumi Miličinog supruga Balšu, kaže da je oduševljen novom ulogom.

- Ako se po jutru dan poznaje, ovo će biti odličan projekat. Fenomenalno funkcionišemo na setu, veoma mi se dopada uloga koju tumačim - kaže glumac.

Producent serije "Zakopane tajne" je Željko Mitrović, a premijera se očekuje u martu na Pinku. Pored Milice i Danila, u seriji igraju i Mira Banjac, Mima Karadžić, Srna Lango i Stefan Radonjić.

BROJKA:
128 epizoda imaće serija "Zakopane tajne"


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija