• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.03.2023

09:53

ANĐELKA SA STOMAKOM DO ZUBA! Najnovija fotografija glumice pokrenula komentare, ovo je ona u sedmom mesecu trudnoće! (FOTO)

Nemanja Miščević

Kultura

ANĐELKA SA STOMAKOM DO ZUBA! Najnovija fotografija glumice pokrenula komentare, ovo je ona u sedmom mesecu trudnoće! (FOTO)

Podeli vest

Glumica Anđelka Prpić sa svojim partnerom Markom čeka prvo dete, a svakodnevno uživa u trudnoći. Ona je sada na svom Instagramu podelila fotografiju na kojoj je njen trudnički stomak u prvom planu.

Anđelka je pozirala na suncu, dok je ruku prebacila preko stomaka i istakla da tokom vikend uživa i odmara.

"O planovima za vikend", napisala je kratko glumica, koja je u sedmom mesecu trudnoće.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andjelka Prpic (@andjelkap)

 

"Preslatka si trudnica", "Odmaraj i uživaj, sjajna si", "Ovo je zaista prelepo", nizali su se komentari ispod objave.

Podsetimo, domaći mediji mesecima su brujali o trudnoći glumice Anđelke Prpić i njenom partneru, koji je inače drug još iz školskih dana Anđelkinog bivšeg muža Darija Prpića. Njen otac, Predrag Stević je za "Blic" nedavno ispričao da podržava ćerku i svaki njen odabir.

- Pa da vam kažem, nije baš lako. Više moja supruga nego ja... Mene to slabo neko i pita ali ja je podržavam u svemu, to je moje dete. Ja je nisam ni udavao ni ovo, ona je sama to rešila. Kažem vam, mene stvarno niko nije stao da pita: "Je li šta je bilo, šta je ovo...", stvarno nikad, a Dušku tako dođu, pitaju, ona se malo i nervira i sekira - kazao je iskreno Anđelkin otac.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija