• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S.Stojanov

12.03.2023

13:17

KUPIO JOJ JE STAN OD PRVOG HONORARA! Miloš Biković obradovao ženu koju najviše voli!

Dejan Živančević

Kultura

KUPIO JOJ JE STAN OD PRVOG HONORARA! Miloš Biković obradovao ženu koju najviše voli!

Podeli vest

Glumac Miloš Biković u javnosti ne govori o svom privatnom životu, međutim, pre par godina u intervjuu za ruske medije ispričao je kako je od prvog velikog honorara kupio stan, ali ne sebi.

Miloš je stan kupio svojoj majci koja je oduvek verovala da će postati glumac, ali kako je istakao njegova popularnost i uspeh joj nikad nisu bili na prvom mestu.

- Majci moj uspeh nije mnogo važan. Verovala je da ću postati glumac, ali me nije preterano hrabrila u tome. Kada je moja karijera počela da ide uzlaznom linijom, ona me je podržala - kazao je Biković, a zatim je ispričao šta je kupio majci od prvog velikog honorara koji je zaradio.

Foto: Dejan Živančević

Od prvog velikog honorara kupio majci stan!

Stan u Beogradu, a pre toga sam joj iz Rusije doneo krznenu kapu, koja joj se mnogo dopala. Njoj pokloni nisu toliko važni. Odrastao sam na Karaburmi, a često smo se selili jer nismo imali svoj stan. Moja porodica je nekada bila veoma bogata, a nakon Drugog svetskog rata zbog nacionalizacije smo sve izgubili. Tata je bio direktor velike austrijske firme i zarađivao je dosta novca, ali ja nisam osetio taj lagodan život. Moj brat jeste - rekao je glumac u intervjuu za "Esquire" magazin.

Milošev stariji brat, iguman Mihailo Biković, starešina je manastira Jovanja, a popularni mladi glumac ispričao je pojedine detalje njihovog odnosa.

Foto: Dejan Živančević

 

- Moj brat je otišao u manastir kada je imao 22 godine, a studirao je s potomcima ruskih emigranata koji su došli u Srbiju nakon Oktobarske revolucije. Važno mi je da kažem da s njim pričam kao sa bratom, ali se uvek setim da je on ipak monah koji je svoj život posvetio Bogu. Ponekad, u razgovoru poželim da mu protivurečim, ali umesto toga, uvek mu kažem: "Razmisliću o tvojim rečima" - ispričao je Miloš tada za rusko izdanje magazina "Esquire" i objasnio zbog čega je njegov brat odlučio da život provede u manastiru.

- Objasnio mi je da nikada nije osetio takvu punoću života i da ju je pronašao jedino u dodiru sa Bogom. Kada je moja slava premašila sve ono što sam očekivao, sećam se da mi je brat rekao: "Sada više nisi bitan samo ti. Sada si postao simbol." On je na neki način počeo da mi se divi, iako ja to nikada nisam očekivao jer je to neobično za jednog monaha. On dobro zna koliko i kada se ja lomim i sumnjam u sebe - ispričao je iskreno Miloš Biković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

EURO 2024, pratite iz minuta u minut dešavanja 5. dana Uživo
EURO 2024

EURO 2024, pratite iz minuta u minut dešavanja 5. dana

Današnji program na Evropskom prvenstvu rezervisan je za grupu F, koja jedina nije igrala mečeve prvog kola. Stoga nema utakmice u 15.00 časova, već će program od 18.00 časova otvoriti Turska i Gruzija koje se sastaju u Dortmundu. Derbi dana je od 21.00 čas u Lajpcigu, kada će se sastati Portugal i Češka.

18.06.2024

12:57

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija