• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/kurir.rs

17.03.2023

11:15

DANILO JE SRPSKI SULEJMAN VELIČANSTVENI! U novoj seriju igra muža Milice Milše, da li vam liči na SLAVNOG KOLEGU?

printscreen

Kultura

DANILO JE SRPSKI SULEJMAN VELIČANSTVENI! U novoj seriju igra muža Milice Milše, da li vam liči na SLAVNOG KOLEGU?

Podeli vest

Serija scenariste Žarka Jokanovića "Zakopane tajne" počinje sa emitovanjem, kada ćete se upoznati sa širokom lepezom živopisnih junaka, koje će oživeti čak 67 glumaca.

Jedan od likova koji će sasvim sigurno zaintrigirati gledaoce širom Balkana jeste Lala Doder, koju tumači Milica Milša, ali i njen direktan partner u seriji Danilo Čelebić kao tajkun Balša Doder. Fanovi su već primetili sličnost crnogorskog dramskog umetnika i turskog glumca Halita Ergenča, koji je tumačio legendarnog Sulejmana Veličanstvenog.

Foto: Printscreen You Tube

Halit Ergenč

Osim što zbog brade vizuelno mnogo liče, Danilo Čelebić takođe zrači muževnošću, pa nam ostaje da vidimo da li će Balša, kao njegov turski dvojnik, biti slepo zaljubljen u "srpsku Hurem", iliti njegovu Lalu Doder.

Foto: printscreen

Danilo Čelebić

- Danilo i ja se znamo skoro 30 godina, radili smo zajedno seriju u Crnoj Gori i tu smo se upoznali, radili smo zajedno i na jednom filmu. Ali sada prvi put igramo muža i ženu. Danilo je divan čovek i glumac, i mislim da je za ovu ulogu najbolji izbor - ispričala je Milša i otkrila kakav odnos ima s glumcima koji joj igraju decu:

- Slažem se odlično s mojom decom, to su Stojan Đorđević, Stefan Radonjić, koji je moj drug iz pozorišta, a ćerku mi igra Teodora Tomašev. Mi smo jedna nova-stara ekipa, ali ima dosta mladih glumaca, divnih, lepih, talentovanih, i mislim da je to draž ove serije, što će uvesti neke nove likove i mladost, i predstaviti neke mlade glumce, pored nas starijih, afirmisanih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Magazin

Džet set

Srbija