• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S. K.

23.03.2023

15:58

SEKA: VODIM UNUKA NA PREMIJERU "MUNJA 2"! Legendarna glumica progovorila o snimanju nastavka kultnog filma! (VIDEO)

Marko Đoković

Kultura

SEKA: VODIM UNUKA NA PREMIJERU "MUNJA 2"! Legendarna glumica progovorila o snimanju nastavka kultnog filma! (VIDEO)

Podeli vest

Istaknuta umetnica Jelisaveta Seka Sablić nova je ličnost u nastavku filma "Munje" koji će uskoro imati premijeru, a na konferenciji za novinare tim povodom istakla je da će na prvu projekciju doći sa unukom Leonom.

Seka, koja u ovoj komediji reditelja Radivoja Andrića igra profesorku, s nestrpljenjem iščekuje da publika pogleda nastavak kultnog filma iz 2001. godine.

Foto: Foto: Marko Đoković

Željno iščekuje premijeru "Munja 2"... Seka Sablić

- Ovaj film može svako da pogleda. Sve generacije! Na premijeru ću povesti svog unuka koji ima 11 godina. Produkcija je bila na svetskom nivou, od glumaca, preko statista do ljudi iza kamere - kaže Seka i dodaje da je jedva ispratila "brze korake glavnih likova u filmu":
- Možda je trebalo da budem malo duhovitija i da svoj lik bolje karikaturalno dočaram, da bih stigla sve njih! Jer su Nikola Đuričko, Boris Milivojević i Sergej Trifunović već uigrana ekipa, ali dobro je i ovako ispalo.

Foto: Foto: Marko Đoković

Seka Sablić i Maja Mandžuka


Osim Seke, Nikole, Borisa i Sergeja, u filmu "Munje opet" ponovo igra i Maja Mandžuka, a beogradska premijera zakazana je za 29. mart.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija