• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

29.03.2023

19:29

OGLASILA SE DEVOJKA MILOŠA BIKOVIĆA NAKON ĆUTINIH NAPADA NA GLUMCA! Spomenula čak i Kasandru!

printscreen

Kultura

OGLASILA SE DEVOJKA MILOŠA BIKOVIĆA NAKON ĆUTINIH NAPADA NA GLUMCA! Spomenula čak i Kasandru!

Podeli vest

Devojka Miloša Bikovića Ivana Malić oglasila se na svom Instagramu i tim povodom objasila besmislenost cele situacije.

Miloša Bikovića je juče na konferenciji za medije povodom premijere predstave "Laž" napao politički aktivista Aleksandar Jovanović Ćuta.

Ćuta je prekinuo novinare koji su intervjuisali najpopularnijeg srpskog glumca i zamerio mu to što se u drugoj sezoni serije "Južni vetar - na granici" pominje da su ekološki pokreti podmićeni da se bore protiv litijuma i projekta Jadar!

Foto: Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Miloš Biković i Ćuta

Glumac mu je tom prilikom odgovorio na uljudan način, rekavši da je reč o izmišljenoj priči, koja nema veze sa stvarnim životom i da su njegovi napadi uzaludni. 

- Ako treba da biram između zarade i čistog vazduha, biram čist vazduh, jer drugi nemam! Serija "Južni vetar" i ovo u šta pokušavate da me uvučete nemaju nikakve veze! Na društvenim mrežama se digla neopravdana, površna i zlonamerna diskusija. Ne možete da se raspravljate sa fiktivnim junacima, jer je to izmišljena priča! U tom slučaju, ja bih prvi trebalo da vas podržim u vašoj borbi! Pa ja sam predstavljen kao kriminalac! Glavni lik Petar Maraš izgleda identično kao ja, i još se zove Maraš, što je slično kao Miloš. Da li razumete da je to besmislica? - rekao je Miloš.

Nakon svega se na Instagramu oglasila devojka Miloša Bikovića Ivana Malić koja je podelila fotografiju na kojoj je pisala jedna rečenica koja se provlači od juče na Twitteru, a gde se brani glumac i donekle ismeva celokupna situacija. 

Foto: Instagram printscreen

Ivana Malić objava na Instagramu

- Napadanje Bikovića zbog litijuma ekvivalent peticiji za puštanje Kasandre iz zatvora - glasila je objava. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
patriota

pre 1 godinu

Lažni ekolog "Ćuta" treba da se pokrije ušima i da ćuti. On je korisni idiot američkih psihopata - neprijatelja Srbije.

Rajka

pre 1 godinu

Bravo devojko,komentar je savrsen,ali ga glupavi Cuta nikada nece shvatiti

Ero

pre 1 godinu

Nemojte Ćuti zameriti.On je došao samo da prizna da se u izmišljenoj priči pojavila istina.Čoveka je pogodilo. Šta trži istina oko Litijuma u izmišljenoj priči.

Ratko

pre 1 godinu

i jesu podmiceni od strane nacista zelenih ,klosarcino jedna ,cuta smradina jedna. daj terajte to dno ko je bre on da se svuda gura ,dajte ga vise javno raskrinkajte da je povezan sa nacistickim zelenim Solcom

laki

pre 1 godinu

Izgleda da ne nestašica ljudskih košulja kad Cuta nije u Lazi.

Ghhh

pre 1 godinu

Bikovcc je malo SNS govance,i da se ne lažemo scena je imala krajnju nameru

Komsija

pre 1 godinu

Cuta je gluplji cak i od Nikole Seceroskog i Nenada Canka.

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Biković je u pravu! Ali, kako to objasniti uobraženom Ćuti i njegovom ograničenom umu?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija