• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Blic

09.04.2023

08:24

JELISAVETA ORAŠANIN PLAĆA DADILJU 2.000 EVRA! Glumica unajmila dve bebisiterke, a ovaj UGOVOR je morala da potpiše za nju!

Printscreen/Instagram

Kultura

JELISAVETA ORAŠANIN PLAĆA DADILJU 2.000 EVRA! Glumica unajmila dve bebisiterke, a ovaj UGOVOR je morala da potpiše za nju!

Podeli vest

Glumica Jelisaveta Orašanin i njen suprug, košarkaš Miloš Teodosić, savršeno su uredili svoj život, te im relacija Beograd-Bolonja, kao i dadilja koja provodi vreme sa naslednicima ni malo ne smeta, te im nije žao što je plaćaju čak 2.000 evra mesečno.

Decu poznatog para neguje žena koja je profesionalac u svom poslu, maksimalno se posvećuje i trudi da sve bude kako su mališani zamislili.  

Milošu Teodosiću i Jelisaveti Orašanin nije žao što izdvajaju 2.000 evra za njene usluge kako tvrde domaći mediji i ističu da se prema svojim zaposlenima i posluzi odnose kao prema članovima porodice.

Jelisaveta trenutno ima pomoć od strane dve bebisiterke. Jedna sa njima živi 24 sata, dok druga dolazi kao ispomoć kad je porodica u Beogradu i Valjevu.

Dadilju su zaposlili preko preporuke, a jedino što je morala da potpiše, kako saznaje "Kurir", bio je ugovor o tajnosti, tako da intima i detalji iz njihovog života ostaju u četiri zida njihovog doma.

Popularna glumica svaki slobodan trenutak koristi kako bi uživala sa svojom decom i suprugom, kao i svaka druga žena. Njena deca, kako je sama izjavila, idu u vrtić, kako bi se družila sa svojim vršnjacima.

Foto: Zoran Sinko

 

- Meni je ipak porodica broj jedan i baza nam je Bolonja. Deca tamo idu u vrtić. Bolonja jeste miran grad, porodični, što nam u ovom periodu života apsolutno odgovara. Deca su mala, blizu je park... Sve nam je blizu. Koncentrisani smo jedni na druge. Baš uživam. Bolonja je super pozicionirana, tako da, kad se poželimo nekih većih gradova, putovanja, istraživanja, muzeja, onda sednemo u voz i sve nam je na sat-dva. Poprilično se lepo snalazimo tamo - otkrila je glumica za Blic pre nego što se vratila u svoj rodni grad i dodala da je i sjajna domaćica i kuvarica:

Sve spremam. Je l' izgleda kao da ne znam da kuvam? Imam decu, kako da ne kuvam? Svaki dan kuvam.

Slavna glumica istakla je da joj nije teško da se posveti i privatnom i poslovnom životu istovremeno.

Foto: printscreen instagram/jagodenamagli

 

- Mislim da je stvar samo dobre organizacije. Ako sve unapred isplanirate, uvek morate da ostavite mesta za nešto neisplanirano. Ali ja sam poznata kao dobar organizator, tako da unapred sve isplaniram. I kad su snimanja, volim da se o svemu precizno dogovorimo zbog organizacije svih, tako da meni, iskreno, to ne predstavlja problem. Posebno zbog toga što već šest godina ne živim u Srbiji, pa sam se navikla. Meni je lepo - zaključila je glumica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija