• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.04.2023

11:30

GLUMAC SE PRISETIO TEŠKIH DANA KADA JE SASTAVLJAO KRAJ SA KRAJEM: Nismo imali ništa u frižideru!

printscreen

Kultura

GLUMAC SE PRISETIO TEŠKIH DANA KADA JE SASTAVLJAO KRAJ SA KRAJEM: Nismo imali ništa u frižideru!

Podeli vest

Popularni mladi glumac Radovan Vujović oduvek je bio skroman mladić, pa se prisetio devedesetih kada je sa porodicom sastavljao kraj sa krajem, pa je ispričao da im je u to vreme bio prazan frižider.

Glumac kaže da je vreme bilo izuzetno teško i da seća perioda kada on i njegova porodica nisu imali šta da jedu.

- Živeli smo kao i cela zemlja, teško. Na dan kad je moj brat doneo kući Vukovu diplomu iz gimnazije mi nismo imali ništa u frižideru - kaže glumac i dodaje:

Foto: printscreen

 

- Ja sam bio mali i nisam shvatao šta se dešava, mislio sam da je to normalno, da se tako živi. Ali impuls je stigao, naravno. Posle nekog vremena ljudi su počeli da shvataju da im životi nepovratno prolaze u bedi i da moraju nešto da učine - dodao je tad Radovan Vujović za "Helo magazin".

Foto: printscreen

 

Prema njegovim rečima nije butovnik, ali zna šta ga pogađa.

Foto: printscreen

 

- Uvek me je vređala nepravda, i danas mi izuzetno teško pada kad na nju naiđem. Kao mlađi sam "lajao" na nju i kad treba i kad ne treba, gurao se gde mi nije mesto. Onda me je život uverio da nepravde na svetu ima koliko voliš, i ne samo to, već da je sve uglavnom nepravda. To je podrazumevano stanje stvari, pravda je veoma retka uteha - rekao je on.

Vujović je bio u dugoj vezi sa Milenom Radulović, sa kojom je posle raskidao ostao u prijateljskim odnosima.

Mladi glumac je sada izuzetno popularan, niže uspehe, glavne uloge i važi za jednog od najšarmantnijeg među kolegama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
vladimir

pre 1 godinu

To je istina ali je jako važno da zna UZROKE te nemaštine a to su NEOPRAVDANE "sankcije", nametnuti "gradjanski rat" i "uvezeno" ZLO sa zapada! To mu verovatno niko nije rekao kao što se ni vama neće "dopasti" verodostojnost ovog komentara! Mantra o Miloševićevoj "krivici" /za pametne/ davno je DEMANTOVANA!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija