• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

24.04.2023

23:30

OVO JE PRAVO IME EVE RAS! Glumica otkrila istinu o svom poreklu i porodici: Otac i majka su...

HIT dodatak/informer

Kultura

OVO JE PRAVO IME EVE RAS! Glumica otkrila istinu o svom poreklu i porodici: Otac i majka su...

Podeli vest

Glumica Eva Ras u jednom svom intervjuu otkrila je kako glasi njeno pravo ime, što javnost nije imala priliku da čuje ranije.

Glumica Eva Ras decenijama je prisutna u javnosti, a malo ko zna kako glasi njeno pravo ime.

Eva je jednom prilikom pričala o svom detinjstu i odrastanju i tada je otkrila ovaj podatak. 

Foto: printscreen

Eva Ras

- Ja sam kao Salvador Dali, sećam se i vremena kad sam bila fetus. U majčinoj utrobi sam imala sestru bliznakinju, koja se rodila mrtva. Kada sam progovorila sa godinu i nešto, tražila sam svoju sestru i imenovala sam je imenom Temura. Zamislite one nepismene seljake u Vučitrnu, predgrađu Subotice, da slušaju bebu kako to priča, a svi znaju da sam se rodila sa mrtvom sestrom. Tražila sam je jer mi je obećala da će biti zvuk violine. Sve što su ljudi u mojoj okolini pričali, ja sam pamtila kao dete. To je bilo vreme posle Drugog svetskog rata, nije bilo struje, petroleja, ničega. Zato stalno pričam da sam rođena glumica - rekla je ona tada. 

Foto: Žarko Radovančev

Eva Ras

 

- Dok sam igrala u pozorištu, mogla sam da uskačem u uloge bez probe jer sam ja te predstave gledala uživo, bile su u mojoj glavi. Razlika je samo u tome što sam ja morala da budem na sceni pred publikom. Otac i majka su se razveli pre nego što sam se ja rodila, zato imam toliko imena, Eva Marija Balaša Vagner - ispričala je tada Eva, a udajom za Radomira Stevića Rasa dodala je i njegovo prezime, pa je njeno puno ime Eva Marija Balaša Vagner Stević Ras.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 11 meseci

Jelena Karleuša mora konačno da shvati da je njeno vreme davno prošlo.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!
Hronika

"Žena mu se napila kao krava, pravila je haos na splavu"! Čitane skaj prepiske na suđenju Darku Šariću: "Odložena žurka na vodi"!

Samo da ovo odlično završimo, a ti gledaj to. Ovo ovde je idealno, sa bosanske strane. Ako do tad ne završiš, onda je rez varijanta, navodi se u preslušanim porukama sa Skaja, koje su juče pročitane u Specijalnom sudu na suđenju Darku Šariću (53) i ostalim optuženima za pokušaj ubistva svedoka saradnika Nebojše Jokosvića Jokse (52).

23.04.2024

16:25

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija