• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/J.V.

26.04.2023

12:55

VUJADIN ME NEĆE PREVARITI! Mirka Vasiljević ubeđena da će njen brak sa fudbalerom opstati!

ATA Images

Kultura

VUJADIN ME NEĆE PREVARITI! Mirka Vasiljević ubeđena da će njen brak sa fudbalerom opstati!

Podeli vest

Mirka Vasiljević je sigurna da je suprug Vujadin Savić neće prevariti i ostaviti bez prebijene pare, kao što je to učinio njegov kolega, marokanski fudbaler Ašraf Hakimi, koji je svu imovinu, vrednu 70 miliona evra, prepisao majci, pa je njegova supruga Hiba Abuk posle razvoda ostala bez ičega!

Foto: ATA Images

Mirka Vasiljević, glumica

 

Sigurna u sebe

Nisam se pravno obezbedila, kao što nije ni Hakimijeva supruga Hiba
Mirka Vasiljević

- Pravni timovi sada verovatno proveravaju da li je taj marokanski fudbaler mogao to da uradi ženi. Ja se nisam obezbedila, kao što nije ni Hiba očigledno... Mada, ja imam svoj posao, zarađujem, radim od malih nogu, tako da nema potrebe da se plašim Vujadina i njegovih poteza. Ako ne daj Bože dođe do toga, razmišljaću o tome, ali sada nema potrebe. Moja porodica i ja nikad nismo morali da angažujemo advokate, hvala Bogu, i nadam se da nećemo morati - iskrena je glumica, koja u vanbračnoj zajednici sa fudbalerom ima četvoro dece.

Mirka kaže da Vujadin ume sve pare da potroši u provodu, dok ona brine o računima:

Foto: ATA Images

Mirka Vasiljević, glumica

- Ne mogu da razmišljam samo o sebi jer znam koje sve račune treba platiti. Zato ja svoju platu nikad ne trošim u kafani, dok je Vujadin drugačiji i ako mu je to gušt da radi, neka ga! Mada, moraće i on da počne da razmišlja šta će da radi sutra, prekosutra i nakosutra, jer sad smo u Beogradu svi zajedno i imamo četvoro dece. Mislim da i Vujadin razmišlja o porodici, jer je svestan da mora!
 

Pazi s kime spavaš

 

Mirka otkriva da Vujadin često dolazi da je gleda u pozorištu:

- Vujadinova omiljena predstava je "Pazi s kime spavaš". Kolege mi kažu: "Ako se neko od nas razboli, Vujadin može opušteno da nas zameni na sceni." Eto koliko puta je odgledao tu predstavu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija