• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. V.

16.05.2023

09:44

MIRA BANJAC NE PRIHVATA VIŠE ULOGE! Glumica je u lošem zdravstvenom stanju!

Kultura

MIRA BANJAC NE PRIHVATA VIŠE ULOGE! Glumica je u lošem zdravstvenom stanju!

Podeli vest

Mira Banjac u poslednje vreme ne izlazi iz kuće, jer se otežano kreće posle povrede koju je zadobila u saobraćajnoj nesreći. Zbog zdravstvenog stanja više ne prihvata ni uloge.

Mira Banjac ima velikih zdravstvenih problema, pa je odlučila da se povuče iz posla kako bi mogla da se odmara. Glumica će u novembru napuniti 94. godine, a kako je i sama priznala na pojedine festivale mora da ode, pa makar se srušila na sceni. 

- Sve imam, samo snage nemam. Teško se krećem, ne izlazim nigde. Ne prihvatam nove uloge i ništa se ne događa, ali nisam sama, dolaze prijatelji koji donose sve što mi je potrebno - rekla je glumica i osvrnula se na festival u Jagodini koji je pored noge kaja je boli ipak otišla da otvori.

Foto: Printscreen Youtube RTS

Mira Banjac

- Otvorila sam 49. pozorišni festival Dani komedije u Jagodini. Kazala sam sebi da ovo ne mogu da propustim, iz mnogo razloga. Volim Jagodinu, oni ovde nisu tri godine imali festival. Zato sam odlučila da na njihovu svečanost idem, pa šta bude da bude. Neka se srušim na sceni, ali taj užitak, susret sa publikom, pružiću i sebi i njima.  

Inače, glumica se nakon pogoršanog zdravstvenog stanja, ali i lošeg zdravlja sina, povukla sa javne scene. Ona je 2021. godine imala saobraćajnu nezgodu kada je povredila nogu zbog čega se sada otežano kreće, a pored svega je brine loše zdravstveno stanje sina Branislava Jovanovića koji je zbog gastrointestinalnih tegoba neko vreme ležao u bolnici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija