• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. MILIĆ

26.09.2018

21:24

POBEDNICA "ZADRUGE" POSTAJE UGOSTITELJKA: Kija otvara mami restoran! U NOVI BIZNIS ULAŽE 130.000 EVRA!

Rijaliti

POBEDNICA "ZADRUGE" POSTAJE UGOSTITELJKA: Kija otvara mami restoran! U NOVI BIZNIS ULAŽE 130.000 EVRA!

Podeli vest

Kristina Kockar rešila da na Novom Beogradu iznajmi i opremi lokal, koji će voditi njena majka, konobarica iz Zrenjanina Nadica Zeljković

Kristina Kija Kockar rešila je da svojoj majci Nadici Zeljković u Beogradu otvori riblji restoran, u koji će uložiti 130.000 evra, saznaje Informer.

Pobednica "Zadruge" odlučila je da iznenadi majku, koja se u rodnom Zrenjaninu dugo bavi ugostiteljstvom i da joj u prestonici otvori lokal.

Foto: Informer

Baš joj krenulo

Kija je posle "Zadruge" kupila stan na Zvezdari od 120.000 evra i automobil "audi A6" od 23.000 evra

- Kijina majka je dugo bila konobarica, a zatim i menadžer u restoranu u Zrenjaninu. Rijaliti zvezda želi da se i Nadica preseli u Beograd, a kako bi je ubedila u to, rešila je da joj otvori riblji restoran, koji će ona voditi - kaže izvor blizak novopečenoj pevačici.

Specijalitet kuće - suši

Kockarova je već izabrala lokal na Novom Beogradu.

Foto: Informer

- Kristina će ovaj biznis pokrenuti s prijateljem, koji je već u ugostiteljstvu. Njih dvoje su odlučili da iznajme lokal koji je u blizini nekoliko firmi, zbog čega očekuju da će imati dobar promet. U taj posao uložiće 130.000 evra. Kija obožava suši i morske plodove, pa će to biti specijaliteti kuće - priča izvor.

Foto: Informer

"Pukla" čak 4.300 evra na Sejšelima

Kija je trenutno na Sejšelima. Ona je za ovo putovanje za sebe i drugaricu iskeširala 4.300 evra. Pobednica "Zadruge" svakodnevno s odmora objavljuje slike na kojima pokazuje bujne grudi i zaobljenu guzu.

On dodaje da je Kockarova puna kao brod - u "Zadruzi 1" zaradila je 120.000 evra i već tri meseca kao pevačica nastupa gotovo svako drugo veče, a po koncertu dobija između 3.000 i 5.000 evra.

Foto: Informer

Odužiće se

Ne bih još da pričam o tome, o tom-potom, ali naravno da ću uraditi nešto za ženu koja mi je sve u životu
Kija Kockar

Napokon se skućila

- Kija je rešila da sav novac pametno uloži - kupila je stan na Zvezdari od 120.000 evra, za automobil "audi A6" iskeširala je 23.000 evra, a za restoran je spremna da izdvoji 130.000 evra. Svesna je da njena popularnost neće trajati dugo, pa svaki zarađeni evro ulaže u budućnost - završava priču naš sagovornik.

Pozvali smo Kiju kako bi nam detaljnije ispričala o svom novom biznis planu, ali je ona bila tajanstvena.

- Ne bih još da pričam o tome, o tom-potom. Zasad sam kupila stan i automobil i srećna sam što sam se konačno skućila. Ali svakako da ću uraditi nešto i za ženu koja mi je sve u životu, a to je moja majka - kaže Kija.

 

KLOZETARKO, DELI SENDVIČE U AVIONU I ĆUTI! Tamara Đurić brutalno izvređala Kiju!

 

(VIDEO) LUNA IZUDARALA MILJANU U GLAVU! Mamu da mi pominješ, pi*ka ti materina, razvaliću te!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Kiza

pre 5 godina

Blam koliko.para od jadnog namagarcenog naroda je bukvalno pokrala bar da je deo dala u humanitarne svrhe eeee materijalista namcor i frigidna i zla.

romanov

pre 5 godina

greska,,za te pare je mogla da iznajmi 130 restorana,,jer je najamnina max 1000 evra,,tako da ta prica ne pije vodu,,kija je otisla u zaborav,,kao devojka iz wc,,sa filipom..

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...
Fudbal

Mandarić o druženju sa Bestom, Krojfom, Reganom, Džobsom...

Upoznao sam mnogo uspešnih ljudi iz različitih oblasti, od američkih predsednika, preko biznismena, do najvećih fudbalera svih vremena i mogao bih danima da pričam o raznim dogodovštinama s njima, kaže u intervjuu za Informer jedan od najuspešnijih srpskih biznismena Milan Mandarić.

30.04.2024

09:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija