• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija Danas

16.10.2019

12:18

ČUO SAM URLIKE I PSOVKE, A ONDA... Oglasile se Slobine KOMŠIJE - otkrili šta se dešavalo u stanu, kada je Kija DOŠLA!

Rijaliti

ČUO SAM URLIKE I PSOVKE, A ONDA... Oglasile se Slobine KOMŠIJE - otkrili šta se dešavalo u stanu, kada je Kija DOŠLA!

Podeli vest

Bivši supružnici ponovo u jeku skandala

Pobednica "Zadruge 1", Kristina Kija Kockar, danas je navodno u alkoholisanom stanju upala u stan svog bivšeg supruga Slobodana Radanovića i napala ga.

OGLASILA SE KIJA! Evo šta je rekla nakon celog SKANDALA sa Slobom i navodne TUČE (VIDEO)

Oboje su se oglasili nakon skandala, Kija je rekla da je sve laž, dok je Radanović malo detaljnije opisao šta se dogodilo (pročitajte ovde).

Foto: informer.rs

 

Slobin komšija koji je želeo da ostane anoniman otkrio je šta se noćas desilo.

EKSKLUZIVNO: Oglasio se Sloba i otkrio pravu istinu o incidentu - Sinoć smo bili ZAJEDNO na promociji i...

- Ustao sam za posao, kada sam čuo neko lupanje i viku. U jedno momentu sam prišao vratima i čuo "urlikanje" i psovke ispred vrata pevača. Na momenat sam se prepao, jer je jako čudno čuti takvu galamu u 5 ujutru - tvrdi komšija i dodaje šta je najčudnije u ceoj priči...

Foto: Informer

 

 

- Iako je Kija vikala i psovala Slobu, on joj je jako brzo otvorio vrata stana, što je bilo najčudnije. Kada je ušla, galame nije bilo, te ne mogu da tvrdim da je do sukoba došlo. A kada sam krenuo iz stana na autobus, video sam Kockarevu kako besno izlazi iz pevačevog stana, i uopšte nije izgledalo kao da ima bilo kakve potvrde - završava stanovnik pevačeve zgrade.

(VIDEO) Otkrivamo šta se dešavalo pre TUČE Kije i Slobe - Isplivali SNIMCI! Bili zajedno u kafiću, a onda...

Bonus video sa žurke na kojoj je bio Sloba - evo sa kim je bio i šta je radio!




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija