• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

17.10.2019

10:54

IDEM KOD SLOBE DA NAPRAVIM MASAKR! Isplivala Kijina ŠOK poruka - on je znao SVE! "Sreća da je bio SAM, inače..."

Rijaliti

IDEM KOD SLOBE DA NAPRAVIM MASAKR! Isplivala Kijina ŠOK poruka - on je znao SVE! "Sreća da je bio SAM, inače..."

Podeli vest

Blizak prijatelj Kockareve i Radanovića otkrio o noći koja je uzdrmala sve

Pobednica "Zadruge 1" Kija Kockar upala je juče ujutro u stan bišeg muža Slobe Radanovića i nasrnula na njega nožem, a zatim pokušala da se ubije! Novopečena pevačica je poludela kad je saznala da se pevač u utorak na jednom događaju sreo sa nekadašnjom ljubavnicom Lunom Đogani, pa je rešila da se u sitne sate obračuna s njim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Oct 14, 2019 at 6:58am PDT

Kija je pijana u pet ujutru banula kod Radanovića i započela svađu i tuču, a zatim pokušala da ubode sebe nožem u stomak, zbog čega je Sloba pozvao policiju! Zbog pokušaja samoubistva reagovala je i Hitna pomoć, pa je ubrzo potom Kockareva odvedena u duševnu bolnicu "Laza Lazarević", a zatim i na trežnjenje u policijsku stanicu.

Foto: Goran Lečić

 

Menadžer Leka: Kija mi je najavila masakr


Zajednički menadžer bivših supružnika Goran Lekić Leka kaže da je Kija unapred najavila masakr!

- Stigla mi je prekjuče poruka od Kije da treba da se vidimo, a ja sam joj odgovorio da ne mogu. Ona mi je napisala: "Ja sada idem kod Slobe i napraviću tamo masakr." Napisao sam joj: "Udri", jer sam mislio da se šali. Dobro je da u stanu nije bila ona njegova nova devojka, Kija je mogla oboje da ih iskasapi - priča Leka.

 

- Kija je u utorak popodne srela Slobu na promociji jedne knjige, a on joj se nije ni javio, pa se iznervirala. Posle toga je Radanović otišao na žurku dnevnih novina "Alo", gde se zatekla i njegova bivša ljubavnica Luna Đogani sa dečkom Markom Miljkovićem.

(FOTO) KIJA JE PRVO DEMANTOVALA NAPAD NA SLOBU, A SADA SE PONOVO OGLASILA! Ipak je spomenula dolazak u stan u PET UJUTRU! IZAZVALA NEVIĐEN HAOS!

EKSKLUZIVNI SNIMCI - ovde se odigrao ceo SKANDAL sa Kijom! Sloba nas je pustio u sobu i OTKRIO... Neuredan krevet, haos

- Kada je Kija saznala da su se sreli, odlepila je, pa je izašla sa društvom da popije koju i malo se smiri. Međutim, đavo joj nije dao mira, pa se oko pola pet ujutru uputila u Slobin stan na Novom Beogradu. Čim je ušla, počeli su žestoko da se svađaju. Krenula je da ga udara, a on ju je grubo odgurnuo. Pitala ga je da li je voli, a kad je odgovorio da "ne zna", uzela je kuhinjski nož i njim nasrnula na bivšeg muža. Ogrebala ga je i nanela mu lakše povrede, a zatim je okrenula nož ka sebi i pokušala da se ubode u stomak - otkriva izvor Informera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) on Jun 20, 2019 at 4:36am PDT

Prema njegovim rečima, Radanović je odmah pozvao policiju i rekao da ga bivša supruga maltretira.

- Nož je bio tup, pa se Kija nije ozbiljnije povredila. Ipak, zbog pokušaja da naudi sebi i bivšem mužu, odmah je prevezena u bolnica "Laza Lazarević". Kad je odatle puštena, odvedena je u policiju, gde je i zadržana na trežnjenju. Puštena je kući posle nekoliko sati - priča naš izvor i dodaje:

- Sve je sada u rukama tužilaštva. Iako su bivši supružnici, ovo delo će najverovatnije biti tretirano kao nasilje u porodici. Oboma su im konstatovane lakše telesne povrede. Sloba je sav izgreban, dok Kija ima masnice po telu, a žalila se i na bol u butini.

Foto: informer.rs

 

Dok je Kockareva juče negirala da je došlo do bilo kakvog incidenta sa Slobom, Radanović nam je potvrdio da je imao okršaj sa bivšom ženom.

- Tačno je da je došlo do incidenta, ali ja nikoga nisam tukao. Posvađali smo se... Ona je imala emotivnu krizu. Neću je krivično goniti - kazao je pevač.

BONUS VIDEO: TV IN ISPRED KIJINE ZGRADE! Kockareva se ne pojavljuje nakon incidenta sa bivšim suprugom Slobom Radanovićem!

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija