Dnevne novine
SRBIJA

Autor: rijaliti/informer.rs

12.11.2019

19:14

MILJANI JE MESTO U ZATVORU! Zolina majka oštro oplela po Kulićevoj, a onda je najavila i OVO!

Rijaliti

MILJANI JE MESTO U ZATVORU! Zolina majka oštro oplela po Kulićevoj, a onda je najavila i OVO!

Podeli vest

Miljana Kulić je pre tri dana pesnicom udarila svog dečka Lazara Čolića Zolu, te mu nanela lakše telesne povrede. Zolina majka Bosa od tog dana ne može da dođe sebi, te je zapretila da neće dopustiti da Miljana prođe nekažnjeno

- Kad nisam crkla kada sam videla kako mog sina bije ona rospija. Sram da je bude. Mogao je bez oka ostati, ona nije normalna. Nakon toga odmah sam otišla u policiju i podigla tužbu protiv nje. Neću stati dok ona ne bude kažnjena. Čekam samo kada će policija da ode tamo po nju i da je izvede iz rijalitija. Njoj je mesto u zatvoru - rekla je Bosa za magazin "Rijaliti" i dodala:

- Ko zna šta ona njemu radi kada su sami, kada ga ovako bije i maltretira pred kamerama. Plašim se da ga ne ubije, ko zna šta je sve u njenoj glavi - tvrdi ona.

Bosa je takođe dodala da je odmah posle incidenta nazvala produkciju, te da su oni bili jako ljubazni, i stalno je obaveštavali o Zolinom stanju.

PLJUNULA ME JE DVA PUTA! Zola progovorio o PAKLU koji je preživeo sa Miljanom, pa je otkrio ŠTA MU JE NAJTEŽE PALO! (VIDEO)

- Za produkciju mogu da kažem samo najbolje. Odmah sam kontaktirala sa njima i rekli su mi da o Lazaru brinu najbolji lekari, kao i da je uradio snimak glave i nosa. Znam da je kažnjena dvonedeljnim honorarom. Da sam se ja pitala, izbacila bih je, ali neću sada da se mešam u odliku produkcije, pošto oni najbolje znaju što je drže - tvrdi Bosa koja dodaje da se nada da će uskoro videti sina, kada za dva dana izađe na kontrolu.

- Ja ću prekosutra biti ispred Kliničkog centra, samo na trenutak da ga vidim i da se uverim da je stvarno dobro. On je meni sve na svetu. Kada bi mi dali samo pet minuta da popričam sa njim, i on bi protiv Miljane podigao tužbu. Mora što pre da se udalji od nje. Plašim se da ne dođe do neke tragedije, zato više ne podržavam njihovu vezu i sve ću učiniti da zaštitim i udaljim sina od Miljane - završila je ona za pomenuti medij.

Više o Zadruzi 3 pročitajte OVDE 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lenny

pre 4 godine

Cuj Bose,juce podrzavala a sad ne...Boso za tvog sina narkomana i kockara pola Banjaluke zna i dugova koje ima...Sve ste vi ovo isplanirali da Zola uzme lovu ...Sto je trazio to je i dobio...

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija