• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

13.11.2019

12:57

ŠOK ISPOVEST OCA MILJANE KULIĆ: Marija je ABORTIRALA našeg sina! Bog me zato KAZNIO! A evo šta je rekao o ćerkinom SE*SU SA ZOLOM!

Rijaliti

ŠOK ISPOVEST OCA MILJANE KULIĆ: Marija je ABORTIRALA našeg sina! Bog me zato KAZNIO! A evo šta je rekao o ćerkinom SE*SU SA ZOLOM!

Podeli vest

Otac rijaliti zvezde Miljane Kulić, Siniša Kulić oglasio se nakon što je njegova ćerka abortirala. On za Hit priča da to nije prvi put da neko iz porodice Kulić ode na kiretažu.

Siniša kaže da je njegova žena Marija u mladosti abortirala muško dete i da ih je "zato Bog kaznio", pa su kasnije dobili tri ćerke - Miljanu, Tijanu i Anu.

MALI ŽELJKO VRIŠTI, A ONE GA IGNORIŠU! Marija i Miljana se zanele u ogovaranju, dok DETE PLAČE! (VIDEO)

- Marija je bila na kiretaži još dok smo se zabavljali. Abortirala je muško dete, zato smo posle dobili tri ćerke. Tako me je Bog kaznio jer sam ja zapravo oduvek hteo sina - priča Siniša.

On smatra da njegova ćerka Miljana nije pogrešila kad je odmah nakon abortusa upražnjavala seks s Lazarom Čolićem Zolom:

Foto: printscreen

Zola i njegova majka su sirotinja

Siniša kaže da se ne čuje sa Bosom, majkom svog budućeg zeta Zole:

- Niti me je zvala, niti ja želim kontakt s njom. Nema potrebe za tim. Oni su sirotinja i ona gleda na sve načine da izvuče sina iz toga - tvrdi Kulić.

- Moj drug lekar, koji je radio Miljani kiretažu, rekao je da ona zapravo sme da ima odnose! Marija ga je molila da kaže Miljani kako ne sme mesec dana da ima seks, ali on to nije učinio. Rekao je da može odmah jer "tako kaže medicina". Ja sam ubeđen da je ona imala seks sa Zolom iz inata majci, jer zna da je to nervira. Iskreno, voleo bih da Miljana više završi sa njim, ali ona mene ne sluša. Ako nastavi sa njim, šta ja tu mogu... Mene nije pitala ni kada je započela vezu. Ukoliko se Miljana bude udavala za Zolu u "Zadruzi", ja neću da odem na to venčanje, a neće ni Marija, sigurno!

MARIJA PREBILA MILJANU JER JE IMALA SE*S SA ZOLOM POSLE ABORTUSA! Popila je tabletu za SMIRENJE, a onda je SKOČILA...

Siniša tvrdi da je i Dalila Dragojević takođe išla na kiretažu i da nema pravo da napada Miljanu.

- Dalila je abortirala dok je bila udata za nekog tipa romske nacionalnosti. Ona tvrdi da se to nije desilo, a svi mi znamo da jeste. O Dalili se sve zna, džabe prodaje moral. Ja sam čuo da je njena majka zbog svega završila u ludnici - kaže Kulić.

Foto: Printscreen youtube

Miljana dobila najviše batina u rijalitiju

Siniša Kulić tvrdi da je njegova ćerka dobila najviše batina u rijalitiju:

- Miljanu su svi tukli! Dalila Dragojević je ušla u "Zadrugu" zbog Miljane. Prvo je moju ćerku udarila Dalila, pa Jelena Krunić, Matora, Jelena Golubović, Teodora Radojčić... Sve one su se kačile za moju ćerku i zato su postale poznate.

On se osvrnuo i na Bojana Tomovića, koji tvrdi da je zapravo on napravio Miljani dete i da su ga pretukli njeni fanovi.

Inati se
Ubeđen sam da Miljana ima seks sa Zolom iz inata majci, jer zna da je to nervira
Siniša

- Tomović hoće da uđe u rijaliti, zato izmišlja sve. Slao je Mariji poruke u kojima priznaje da sve to radi zbog šoua. Sećam se kada je došao na našu kapiju sav neuredan i u prljavim patikama. Tražio je Miljanu. Sedeo je na terasi sat i po s nama. Na kraju je ispalo da je on kobajagi bio sa Miljanom i da je dobio batine zbog nje, a u stvari sve to priča da bi ušao u rijaliti. Pričao sam i sa Miljanom kada je dolazila na abortus u Niš, o bolesniku Bojanu Tomoviću, šokirala se kad je čula njegove laži - kaže Siniša, i dodaje da Tomović nije jedini muškarac koji kaže da je Miljani napravio dete.

- Tada sam joj rekao i za budalu Mileta, koji izmišlja da je bio s njom. To su sve bolesnici! Taj Mile je Miljanin obožavalac, slao joj je poklone. Svi oni hoće da uđu u rijaliti preko Miljaninog imena, zato se kače na nju! - završava priču Kulić.

BONUS VIDEO:

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
baron

pre 4 godine

Bože dragi kakvog li finog sveta.I mi to sve moramo da trpimo.

aco

pre 4 godine

Cuj ovog,naziva ljude sirotinjom? Sacuvaj nas boze od ovakvih ljudi.

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija