• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.11.2019

15:00

STRAVIČNE PRETNJE, odmah DISKVALIFIKACIJA?! Udarila na DETE i Kulićku - Tvoje bolesno unuče će završiti u bazenu! JEZA (VIDEO)

Rijaliti

STRAVIČNE PRETNJE, odmah DISKVALIFIKACIJA?! Udarila na DETE i Kulićku - Tvoje bolesno unuče će završiti u bazenu! JEZA (VIDEO)

Podeli vest

Jedno od glavnih pravila rijalitija je da nema pretnji i diranja porodice

Sinoć se u "Zadruzi" desio žestoki okršaj između Marije Kulić i Saške Karan, u koju je bio umešan i Marko Đedović.

VIŠE MI NIŠTA NE FALI! Prva objava nakon što je napustio rijaliti - pravo iz Šimanovaca, Gajić otišao OVDE! (FOTO)

IVAN GAJIĆ PROGLASIO NOVOG VOĐU! Nećete verovati na koga je PAO IZBOR - niko nije očekivao! (VIDEO)

One su jedna drugoj uputile niz uvreda, a Karanova je u jednom trenutku preterala, kada je pomenula Marijinog unuka, Željka, koji boravi sa njima na imanju.

Foto: Printscreen You Tube

- Je*em te u usta, tebe i bolesno tvoje unuče ono! Unuče će ti biti u bazenu, samo se zaje**vaj sa mnom! - pretila je Saška Mariji, na šta su svi ostali zgroženi.

ISPLIVALA NAJVEĆA TAJNA ZADRUGE 1! Ana Korać i Janjuš su imali su s*ks - prevario je ženu sa njom! Starleta se oglasila i REKLA... ŠOK

NISMO U VEZI, KU*VA SAM I PLATIĆEŠ MI ZA SE*S! Miljana opet ŠOKIRA, nakon što se ZAKLELA da neće imati ništa sa Zolom, uradila OVO! (VIDEO)

 Gledaoci po fan grupama komentarišu i zahtevaju da Saška zbog ovoga bude diskvalifikovana.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Zoran Blanuša

pre 4 godine

Vučiću ne daj se! Želim ti brz oporavak!

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija