• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.11.2019

10:49

SKUPLJAĆEŠ ZUBE PO PODU! Izbio žestoki KLINČ u Zadruzi - pale PRETNJE i uvrede! Obezbeđenje moralo da REAGUJE (VIDEO)

Rijaliti

SKUPLJAĆEŠ ZUBE PO PODU! Izbio žestoki KLINČ u Zadruzi - pale PRETNJE i uvrede! Obezbeđenje moralo da REAGUJE (VIDEO)

Podeli vest

Odmah nakon završene emisije sa Milanom Miloševićem, nastao skandal na imanju

U "Zadruzi" je sinoć izbio žestoki sukob između Vladimira Tomovića i Baneta Čolaka i njegove devojke Ermine Pašović, toliki da je i obezbeđenje moralo da reaguje.

MILJANA TRAŽI DA IZVEDU ŽELJKA! Molila PRODUKCIJU - prekid programa! Uplašena je za njegovo stanje! (VIDEO)

LUNA U ZADRUZI! Veliki ŠOK za sve - pogledajte REAKCIJU ukućana, niko ne može da veruje! Ona ne krije SREĆU (VIDEO)

- Ermina, kukala ti majka! Nakazo! Kada raskineš sa Čolakom, sve će ti biti oprošteno! Bane, plakaćeš opet! Ti si plakao i izvinjavao se. Ermina, plakaćeš dok te budem t*cao - urlao je Tomović.

Foto: TV Pink printscreen

- Nisi verbalno jak, ne znaš drugačije da se javljaš? Kunem ti se u sve milo, zube ćeš sa poda kupiti! Lako je m*da širiti na slabijima. Hajde na jače! Uhvatio si se Janjuša i Karića! Samo znaš da j*beš, ja ti nisam kao ove p*čke, da ti ćutim. Ti mi kažeš da sam nakaza? Prođi pored ogledala i pogledaj taj tvoj kljun. Naplatiću ti i za mene i za njega - odbrusila mu je Ermina.

POSLE TOLIKO GODINA: Otkriveno KO JE DAVAO GLAS VELIKOM BRATU - žena koju svaki dan gledate na malim ekranima!

- Ti znaš da se ja ne plašim tebe! Jesam ti ja krvi što se ona mazila i ljubila? Za to je kriva tvoja devojka! Ja kada sam Staniji govorio ružne reči, ti si me j*bao, sada te ja j*bem zbog moje devojke. Sve što kažeš njoj (Ermini) kao da si meni rekao! Ko je plakao? - izjavio je Čolak, a celu svađu pogledajte u videu ispod.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija