• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/kurir.rs

21.11.2019

17:08

KIJA OPET PROGANJA SLOBU?! Isplivale poruke koje mu je slala - pominjala i BEBU, ŠOK! Evo kako on na to reaguje!

Rijaliti

KIJA OPET PROGANJA SLOBU?! Isplivale poruke koje mu je slala - pominjala i BEBU, ŠOK! Evo kako on na to reaguje!

Podeli vest

Pevačica Kija Kockar i njen kolea Sloba Radanović okončali su brak prošle godine, nakon što ju je javno prevario sa Lunom Đogani u rijalitiju "Zadruga 1". Međutim, iako je razvod tražila Kija, ona, navodno, nije prebolela bivšeg muža i želi da sa njim dobije dete

- Iako je ona prva potegla razvod i odbila pomirenje, nije prestala da ga voli. Sada, pored velike ljubavi koju oseća prema njemu, oseća i sujetu jer nije njen, što ju je dovelo do toga da ga maltene proganja. Konstantno ga zove, šalje mu poruke i ponaša se kao da niko nije krenuo svojim putem. Radanović pristojno komunicira s njom iz poštovanja prema njihovom odnosu u prošlosti - otkriva izvor "Kurir Starsa" i dodaje da je Kija preterala u poslednje vreme s vrebanjem.

Foto: Youtube printscreen/MONDO PORTAL

SUKOB SE NASTAVLJA! Kijini fanovi rešili da UNIŠTE Lunu - isplivao DOKAZ, skidaju joj PESMU sa Jutjuba! (Foto)

- Pošto je želela da mu rodi dete dok su bili u braku, dogovor je bio da se zove Dušan ako bude sin. Ona sada sve to koristi kako bi ga navukla, pa mu redovno šalje poruku: „Rodiću ti sina Dušana.“ Sebi je zacrtala da će to ostvariti - otkriva izvor.

Foto: tvin.rs/Nevena Terzić




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mina

pre 4 godine

Ove ce koliko vidim biti dozivotna reanimacija propale price Kockar- Radanovic. Clanak po svaku cenu, nema vise ni blama ni srama

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija