• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.11.2019

08:15

(VIDEO) MILJANA UDARILA ZOLU, ON JE KRVNIČKI IŠUTIRAO! Tuča u Zadruzi, sledi DISKVALIFIKACIJA?! Obezbeđenje odmah REAGOVALO!

Rijaliti

(VIDEO) MILJANA UDARILA ZOLU, ON JE KRVNIČKI IŠUTIRAO! Tuča u Zadruzi, sledi DISKVALIFIKACIJA?! Obezbeđenje odmah REAGOVALO!

Podeli vest

Nakon što su se Lepi Mića i Miljana Kulić posvađali, ona je izjurila napolje zajedno sa Zolom koji je pokušavao da je smiri

- Neću da mi neko psuje porodicu, a ti da to gledaš i poniziš me pred nacijom, kada kažeš da sam piva pivo. Ljigo jedan smrdljiva, p*čko jedna od čoveka - urlala je.

- Ajde me opet udari - rekao je on.

- Moje ruke su previše čiste da bi ih prljala na tebe, mrš ljigo - urlala je.

ZOLA IZABRAO NAJLEPŠU ZADRUGARKU! Evo kako je Miksi reagovala! (VIDEO)

- Bićeš opet diskvalifikovana - rekao je on i prišao joj previše blizu, a ona ga je opet ošamarila, nakon čega je on nju udario nogom.

OSTAO BEZ BUDŽETA! Nastao haos u Beloj kući! Glavni zadrugar URLAO - "Nisam ja sirotinja..." svađa sa novim vođom

- Opet pokušavaš isto da uradiš - rekla je ona.

Da li će Miljana i Zola biti kažnjeni ili diskvalifikovani zbog ove situacije? Ostaje da vidimo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija