• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srbija danas

27.11.2019

20:16

JOŠ JEDNO IZNENAĐENJE - ovog puta za NJU! Nakon Banetove majke, u Zadrugu ulazi i ON! Ostaće bez daha kad ga vidi (FOTO)

Rijaliti

JOŠ JEDNO IZNENAĐENJE - ovog puta za NJU! Nakon Banetove majke, u Zadrugu ulazi i ON! Ostaće bez daha kad ga vidi (FOTO)

Podeli vest

Da li je spremna za ovako nešto?!

Dragana Mitar nedavno je ponovo ušla u rijaliti i postala ravnopravni takmičar "Zadruge 3".

ČOLAK VAN SEBE! Kada mu je majka saopštila OVU INFORMACIJU - završio u suzama, ZANEMEO! Tiče se njegove DEVOJKE (VIDEO)

Na proslavi rođendana svog sina Joce, Dragana je progovorila o svom trenutnom životu i otkrila da je njena brakorazvodna parnica sa suprugom Sinišom Dragutinovićem u toku, ali i da je ona nastavila dalje sa svojim životom i da ponovo veruje u ljubav. 

Foto: youtube printscreen/ Paparazzo Lov // DNK

Na pitanje da li postoji novi muškarac u njenom životu, ona je odgovorila da postoji i da će ga upoznati sa javnošću ukoliko to on bude želeo.

SRAMOTO MUŠKOG RODA! Oglasila se Slobina bivša - uništila ga ovim rečima! A tek o KIJI šta je rekla... AU, žestoko! (FOTO)

Reč je o Edisu Fetiću, biznismenu iz Novog Pazara, koji je otkrio da ulazi u Zadrugu i to samo sedam dana nakon Dragane, dakle u subotu koja je pred nama. 

Foto: printscreen

Ipak, on je rekao da su Dragana i on samo prijatelji i da se razvodi od svoje žene, a šta je od svega toga istina, ostaje da vidimo kad i on postane ravnopravni član šoua.

Najnovije vesti o "Zadruzi" pročitajte ovde.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ninadobrev

pre 11 meseci

Tako mi je drago što je moj prekinuti brak obnovljen. Prošlo je više od mjesec dana i čini se da se stvari vraćaju na svoje. Počeo se bolje odnositi prema meni i to je bio proces ozdravljenja za oboje. Noćna mora koja je trajala skoro 2 godine dok nismo prekinuli konačno je gotova. Izgleda da smo se ponovno zaljubili! Oboje smo prošlost ostavili iza sebe i pokušavamo ići naprijed - i po prvi put nakon dugo vremena, budućnost izgleda puno svjetlije. Ne mogu riječima izraziti koliko sam zahvalna dr. Oli. Čini se kao da smo konačno ponovno otkrili stvari jedno o drugome zbog kojih smo se uopće zaljubili. Sva tjeskoba i stres jednostavno su nestali. Hvala vam dr. Ola što ste spasili moj razoreni brak i vratili mi muža! Ponovno sretno živimo zajedno. Kontaktirajte ga na e-mail: drola.banjo@gmail.com i WhatsApp: +27635970874

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17