• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

01.12.2019

14:34

PORED OČIJU, NOSA I USANA da li vidite NAJNOVIJU PROMENU u izgledu Ane Korać? (FOTO)

Rijaliti

PORED OČIJU, NOSA I USANA da li vidite NAJNOVIJU PROMENU u izgledu Ane Korać? (FOTO)

Podeli vest

Bivša učesnica rijalitija ne prestaje da šokira. Ana Korać je opet promenila lični opis, samo što je ovoga puta to malo koštalo, jer je u pitanju frizerska intervencija. Da li na osnovu ovih fotografija primećujete šta je to drugačije kod Ane?

Ana Korać je pored brojnih plastičnih operacija, napravila na sebi još jednu promenu.

Bivša rijaliti učesnica promenila je nos, napravila "mačije" oči, a sada ima i novu frizuru, kojom se pohvalila na društvenim mrežama.

(FOTO) MIHINA ĆERKA KONAČNO POKAZALA DEČKA! Zbog izbora lepe Viktorije mnoge žene će joj zavideti!

Ona sada ima šiške, a mnogi su pomislili da je komentare na fotografijama zabranila zbog toga što liči na Aleksandru Subotić.

ANA KORAĆ IDE NA OPERACIJU! Sredila je nos, grudi i oči, sada ide korak DALJE - OVO niko nije očekivao da će korigovati!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

Објава коју дели ? Ana Korać ? Official (@ana_korac) дана 30. Нов 2019. у 8:51 PST

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели ? Ana Korać ? Official (@ana_korac) дана 30. Нов 2019. у 7:59 PST

Pogledajte i BONUS VIDEO:




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nenad

pre 4 godine

Zaboraviste na plasticne grudi, na tu plasticnu kosu,plasticne trepavice,istetovirane obrve,botokse i tonu sminke

Mila

pre 4 godine

Toliko je izvestacena da je neprijatno gledati. Jedan covek u Kini je tuzio zenu jer mu je rodila ruzno dete, jer je u brak usla izoperisana kao Ana a u prirodno je bila vema neprivlacna, Tako ce i Anin izabranik

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija