• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

04.12.2019

19:59

ERMINA MI JE ZA GAĐENJE! Jasmina Čolak samo za Informer.rs OPELA po Pašovićevoj - na tapetu se našao i Gagi Đogani!

Rijaliti

ERMINA MI JE ZA GAĐENJE! Jasmina Čolak samo za Informer.rs OPELA po Pašovićevoj - na tapetu se našao i Gagi Đogani!

Podeli vest

Ovo je prvo oglašavanje Banetove majke nakon napuštanja Zadruge 3.

Zadrugar Bane Čolak je prolazio kroz pravu dramu u vezi sa Erminom Pašović koja je nekoliko puta imala neslaganja u izjavama vezanim za njen odnos sa Gagijem Đoganijem pre rijalitija. Znajući to, njegova majka Jasmina Čolak je urgirala na sve načine kako bi ušla u Belu kuću u nadi da sina posavetuje oči u oči. 

Foto: printscreen/tvpink

Danas, Veliki šef je poslao pismo kojim je sve obavestio da je vreme da ona napusti impozantno imanje nadomak Beograda. Nekoliko minuta po izlasku, redakcija portala Informer.rs kontaktirala je Jasminu i postavila pregrš pitanja koja se tiču njenog sina, ali i ostalih zadrugara sa kojima je delila kuću nedelju dana. 

Foto: printscreen/tvpink

Nadam se da je moj ulazak urodio plodom. Iskreno se nadam da je ta priča završena. Neće nastaviti odnos sa Erminom. Ja sam bila unutra i videla sam koliki je pritisak zadrugara, svi ga napadaju. Svi ga osuđuju kako se druži sa Ivanom Krunić posle raskida sa Erminom. Bane se osvestio! Smatram da mu je poligraf otvorio oči - govorila je Jasmina, pa nastavila da priča o Gagiju govoreći kako je on ispao pravi muškarac jer nije iznosio Erminin prljav veš:

TREBA ODUZETI RODITELJIMA DECU KOJA SLUŠAJU NJENE PESME! Roker ŽESTOKO PROZVAO Senidu, udario i na Jalu i Bubu!

 

Foto: printscreen/tvpink

- Ermina mi je za gađenje... on još uvek nije izneo ništa iz njenog privatnog života. Vidite i sami da ništa ne priča o njoj, neke sitnice. Baš je kavaljer. Ima čovek nivo i neće da nisko gađa - hvalila je Jasmina Gagija.

Foto: printscreen/tvpink




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Lola

pre 4 godine

Sin tije cisto ZLATO cuvajga daga neko ne ukrade.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija