• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Srpski telegraf

06.12.2019

09:45

NE ŽELIM DA BUDEM DEO TE BOLESNE IGRE! Oglasio se DRAGANIN MUŽ - poručio njoj i švalerima samo JEDNO, dok čeka RAZVOD!

Rijaliti

NE ŽELIM DA BUDEM DEO TE BOLESNE IGRE! Oglasio se DRAGANIN MUŽ - poručio njoj i švalerima samo JEDNO, dok čeka RAZVOD!

Podeli vest

Ne može da veruje šta gleda!

Još uvek zakoniti suprug Dragane Mitar, Siniša Dragutinović, oglasio se pa prokomentarisao ljubavni trougao koji trese celo rijaliti imanje u Šimanovcima, ističući da ga ni žena ni njeni švaleri uopšte ne zanimaju. 

(FOTO) VLADIMIR UHVATIO DRAGANU ZA GRUDI, PA...Erupcija STRASTI u Zadruzi!

Kako se navodi, on je naglasio i da nikako ne želi da bude "deo njihove bolesne igre", te da je ovo poslednji put da se oglašava po pitanju ovoga. 

Foto: facebook printscreen/Sinisa Dragutinovic

- Već šest meseci ona mene uopšte ne zanima, nemamo nikakav odnos. Što se mene tiče, neka se Dragana je*e s kim hoće, ja s tim nemam problema. Kao što sam na početku rekao, ona me ne zanima, kao ni njeni švaleri ili šta su već, ne znam ni ja - ispričao je Siniša, pa dodao:

MORAM DA PAZIM NA MORAL! Dragana se sada setila da mogu da joj uzmu DETE zbog RIJALITIJA! Ljubakam se sa DVOJICOM, a kada izađem...

- Ja sam ozbiljan čovek i neću da budem deo njihove bolesne igre, meni ovo ne treba. Evo, trenutno sam na putu, živim svoj život i ne želim da pričam o njoj. Verujte mi da je ovo poslednji put da bilo šta komentarišem vezano za dotičnu osobu - zaključio je Dragutinović.

Foto: printscreen tv pink

Podsetimo, Dragana je ranije pričala kako ju je Siniša psihički i fizički maltretirao, kao i da joj je bio neveran, zbog čega je rešila da mu vrati istom merom, pa ga je posle samo sedam dana braka prevarila sa drugim muškarcem.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Moša Petrović

pre 4 godine

Wow Sezonski pozdravi svim mojim prijateljima vani, Tko danas čita ovo svjedočanstvo, trebao bi slaviti sa mnom i mojom obitelji jer je za neke ljude sve počelo kao šala, a drugi su rekli da je to nemoguće. Moje ime je Moša Petrović i ja sam iz Osijeka, Hrvatska, ali sa ženom se preselim u Chicago, SAD. Sretno sam oženjen s dvoje djece i ljupkom suprugom. S mojom se obitelji dogodilo nešto strašno, izgubio sam posao, a supruga je napustila kuću jer se nisam mogla brinuti o sebi i obiteljskim potrebama. od nje i moje djece u tom određenom trenutku. Uspio sam devet godina, nijedna supruga koja bi me podržala da se dobro brinem o djeci. pokušavam poslati testnu poruku svojoj ženi, ali ona me blokira u komunikaciji s njom. Pokušavam razgovarati s njezinom prijateljicom i članovima njezine obitelji, ali još uvijek znam da bi mi jedan mogao pomoći, a prijavu sam predao kasnije toliko tvrtki, ali još uvijek nisu nazovite me, sve dok nije došao vjerni dan koji nikad u životu neću zaboraviti. Kad sam upoznao svog starog prijatelja kome sam objasnio sve svoje poteškoće i rekao mi je o velikom čovjeku koji će mu pomoći da se dobro zaposli u tvrtka coca-cole, a on mi je rekao da je njegov čarolija, ali ja sam osoba koja nikada ne vjeruje u pravopisne radnike, ali odlučila sam ga probati, a Drigbinovia me je upućivala i pokazala mi što da radim u ovih sedam dana ručka čarolija. slijedite sve upute i učinite ono što me je zamolio da učinim dobro.Drigbinovia sigurna da je sve dobro prošlo i da će me supruga opet vidjeti nakon prekrasnog posla Drigbonovia. Supruga me zvala s nepoznatim brojem i ispričala se i rekla mi je da joj jako nedostaje, a naša djeca i moja supruga se vrate kući. danas sam menadžer tvrtke paragon u SAD-u. Savjetujem vam ako imate problema poslati poruku na ovaj email doctorigbinovia93@gmail.com možete ga i napisati putem WhatsApp / Viber na +2348144480786 i dobit ćete najbolji rezultat. Uzmite stvari zdravo za gotovo i oduzet će vam ih. Želim vam najbolje........

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

Đilasova opozicija hoće građanski rat! Olivera Miletović: Nisu pomenuli pogrom, ali zato sarađjuju sa onima koji su nas bombardovali!
Politika

Đilasova opozicija hoće građanski rat! Olivera Miletović: Nisu pomenuli pogrom, ali zato sarađjuju sa onima koji su nas bombardovali!

Konstitutivna sednica Skupštine Srbije biće nastavljena danas u 10 sati raspravom o izboru predsednika parlamenta. Za predsednicu parlamenta predložena je Ana Brnabić, kojoj su tokom jučerašnje diskusije podršku najavili, između ostalih, Savez vojvođanskih Mađara i Jedinstvena Srbija. Jučerašnji rad Parlamenta obeležilo je nedopustivo i nevaspitano ponašanje opozicionih pripadnika. Šta će biti danas? Na ovu temu u "Info jutru" govorila je novinarka Olivera Miletović.

19.03.2024

08:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59