• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.12.2019

14:07

POSTOJI MOGUĆNOST DA SAM TRUDNA! Miljana Kulić opet ŠOKIRA - besna, urla na njega! Tresla se cela Zadruga! (VIDEO)

Rijaliti

POSTOJI MOGUĆNOST DA SAM TRUDNA! Miljana Kulić opet ŠOKIRA - besna, urla na njega! Tresla se cela Zadruga! (VIDEO)

Podeli vest

Sve kamere uperene u nju

Kontroverzna Miljana Kulić i producent Mirko Gavrić posvađali su se nakon sastaka u "Zadruzi", budući da je Gavrić pomislio da je Kulićeva stala na stranu Mime Živković.

NAJISKRENIJE PRIZNANJE! Lunin hit intervju - o bivšem ljubavniku SLOBI! Posle svega što su prošli OTKRILA OVO! A Marko...

- Ti mene sada napadaš zbog jedne Mime i jedne Dalile. Kad je spomenula tvoju Draganu, ja sam je uhvatila za koleno da prestane da pravda. Iskorišćavaš to što te volim. Izvini mi se, ja sam se tebi izvinila. I prestani da spominješ Draganu u mom prisustvu - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink printscreen

- To je deo moje prošlosti - rekao je Gavrić.

PRVI PUT ZATRESLI JORGAN PLANINU! Dejan i Dalila u AKCIJI - pali strasni poljupci i zagrljaji, a onda... PRŠTI STRAST (VIDEO)

- A ja kad spominjem, ti mi uradiš ovako - rekla je Miljana.

- Ja to radim da ne bi imala klipove. Miljana, mi smo prijatelji, nismo u vezi - rekao je Gavrić.

- Ja sam mislila da smo u vezi i da postoji mogućnost da sam trudna sa tobom - rekla je Miljana.

- Nije moguće, ako se od zagrljaja i poljupca u obraz zatrudni... - rekao je Gavrić.

- Šalim se... - rekla je Miljana.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!
uštedeo ogromne pare

Roleks mu poklonila mama, a ne Vračarci! Evo šta je Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić ispričao o zaplenjenom novcu!

Nikola Kačarević, suprug starlete Tamare Đurić koji je optužen da je bio pripadnik vračarskog klana koji su organizovali odbegli Nikola Vušović i Radoje Zvicer izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je 35.000 evra, koliko je prilikom pretresa pronađeno u njegovom iznajmljenom stanu u kom je pre hapšenja živeo sa porodicom, njihova porodična ušteđevina.

16.04.2024

16:50

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija