• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

10.12.2019

18:36

SAD JE SVE JASNO! ISPLIVAO DATUM kada će ući Tortina žena Zilha, Dragana Mitar će GREBATI KAPIJU Zadruge!

Rijaliti

SAD JE SVE JASNO! ISPLIVAO DATUM kada će ući Tortina žena Zilha, Dragana Mitar će GREBATI KAPIJU Zadruge!

Podeli vest

Javnost jedva čeka da je vidi na vratima Bele kuće!

Zilha Fetić, supruga Edisa Eda Fetića, koji jevnosti poznatiji kao "Gospodin Torta" iz prošle sezone Zadruge, privukla je veliku pažnju javnosti kada ju je javno muž prevario sa Draganom Mitar.

Od sinoć su Dragana Mitar i Vladimir Tomovićem potrčci, te spavaju zajedno u izolaciji, gde je došlo do vrlo intimnih odnosa među njima. Na društvenim mrežama se spekuliše o ulasku Edisove žene. U nekoliko navrata je i sam Gospodin Torta napomenuo "videćete je", a što bi značilo da će, kako sumnjaju fanovi, i ona se pridružiti svom suprugu u Beloj kući.

Na Fejsbuk društvenoj mreži je osvanuo komentar tačnog datuma ulaska Zilhe Fetić:

- Zilha ulazi 12/16/19 na jedan dan, godišnjica braka, love is in the air - pisalo je u komentaru, što bi značilo da ona ulazi simbolično baš na godišnjicu braka sa Edisom Fetićem.

Foto: Facebook printscreen




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MladenBg

pre 4 godine

Ubacite Tortinu zenu, Kuravelinog muza i majku od Djetica pa da vidimo sta ce biti!!?????

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija