• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf

17.12.2019

17:15

GORE JE PROŠLA NEGO MINA VRBAŠKI! Majka Vladimira Tomovića OGORČENA na Vladimirovo ponašanje, OPLELA po Dragani Mitar!

Rijaliti

GORE JE PROŠLA NEGO MINA VRBAŠKI! Majka Vladimira Tomovića OGORČENA na Vladimirovo ponašanje, OPLELA po Dragani Mitar!

Podeli vest

Majka Ljiljana nikako nije zadovoljna novom potencijalnom snajkom

Ljiljana Tomović, majka učesnika rijalitija "Zadruga" Vladimira Tomovića, žestoko oplela i izvređala potencijalnu snajku Draganu Mitar.

HARIS DŽINOVIĆ OCENJUJE TVOJE PEVANJE! Pošalji nam klip kako PEVAŠ NJEGOVU OMILJENU PESMU i prisustvuj koncertu u Sava Centru!

 

Naime, đetićeva majka jako je ljuta na sina zbog njegovog veoma bliskog odnosa koji ima sa Draganom Mitar.

Foto: Printscreen You Tube/ZadrugaOfficial

- Ljiljana je jaka, temperamenta Crnogorka. Ona je uvek bila stub kuće, a Vlada i njegov brat gledaju u nju kao u boga, posebno od kako im je tata preminuo. Vladimir je uvek bio uzoran sin i poštovao sve što majka kaže, zbog čega je Ljiljana u šoku što se spanđao sa Draganom - otkrio je prijatelj blizak Tomovićevoj porodici.

On zna da je to nikad ne bih odobrila. Kako može tako da se ponaša, gde će mu duša da me sekira ovako staru? Ta avetinja u moju kuću neće ući. Otac mu se u grobu prevrće od ovoga što on radi s tom Draganom - rekla je Ljiljana.

Foto: Printscreen You Tube

Tomovićeva majka je takođe otkrila da samo očekuje poziv, kada će sinu sve sručiti u lice.

Ona me ne zanima u životu, neka gaji to svoje dete, eto joj ljubavnika u rijalitiju, pa neka se za njega hvata, za mog sina neće! Samo da ja dobijem razgovor sa njim, pa ću sve da mu sručim - ispričala je Ljiljana veoma bliskom Vladinom prijatelju.

NIJE HTEO DA IZGOVORI NJENO IME! Pogledajte kako je Sloba reagovao na PROVOKACIJE O LUNI - kamere SVE snimile, ŠOU! (VIDEO)

 

Crnogorac polako gazi petu deceniju života, međutim  još uvek je sam i, po svemu sudeći, ni Dragana nije ta sa kojom bi mogao da osnuje porodicu.

Foto: printscreen/ TV Pink

- Iako se šegači po rijalitiju i glumi za pare, Vladimir je tradicionalno vaspitan i jako drži do toga da ne ukalja obraz svoje familije.Oni su mu jedva oprostili ulazak u rijaliti. Majka mu je plakala svaki dan jer se plašila da će tamo upoznati neku devojku na lošem glasu i da će se u nju zaljubiti - otkrio je Tomovićev prijatelj.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija