• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: kurir/informer.rs

18.12.2019

11:17

MARKO TRAŽIO LUNI DA MU VRATI NOVAC! Ovo je PRAVI RAZLOG raskida - sve se desilo zbog NOVOG STANA?! Umešala se i ANABELA

Rijaliti

MARKO TRAŽIO LUNI DA MU VRATI NOVAC! Ovo je PRAVI RAZLOG raskida - sve se desilo zbog NOVOG STANA?! Umešala se i ANABELA

Podeli vest

Luna Đogani i Marko Miljković raskinuli su prošle nedelje, a već su, prema našim saznanjima, počele svađe između njih dvoje, i to zbog para

Bivši di-džej traži od novopečene pevačice da mu vrati 30.000 evra koje je on uložio u kupovinu stana na Novom Beogradu, ali Đoganijeva zasad nema od čega da mu vrati novac. Zbog toga su nastale nesuglasice i prepirke koje su trajale nekoliko dana, a da se sve to ne bi pretvorilo u žestok rat, umešala se Anabela Atijas. Lunina majka je posredovala da dođe do dogovora po kojem će dug biti vraćen u ratama u narednih godinu dana, s čim se Marko jedva složio.

HARIS DŽINOVIĆ OCENJUJE TVOJE PEVANJE! Pošalji nam klip kako PEVAŠ NJEGOVU OMILJENU PESMU i prisustvuj koncertu u Sava Centru!

- Čim je Luna presekla i saopštila Marku da od njihove veze nema ništa, on je njoj rekao da očekuje da mu vrati pare koje je dao za kupovinu stana. To je donekle i očekivano i logično jer je to njegova zarada od rijalitija, a on u toj nekretnini više neće boraviti. Luna je pobesnela kad je čula Markov zahtev i počela je da viče na njega. Rekla mu je da je sad jasno da je njemu samo novac važan, da je nije iskreno voleo i da je pogrešila što je bila s njim tih nekoliko meseci posle izlaska iz „Zadruge“. Danima su se svađali preko telefona. U jednom trenutku Marko je zapretio Luni da će sve to ispričati novinarima - rekao je izvor blizak pevačici.

Foto: printscreen/tvpink

Kada je Anabela čula za taj sukob i mogućnost da to bude objavljeno u medijima, odmah im je predložila nagodbu.

NEMA ŠANSE DA SE POMIRIMO! Nakon Markovih BRUTALNIH reči, Luna uslikana - oči otečene, razmazana šminka! Evo ŠTA je radila (FOTO)

- Njoj je dosta stresova i samo želi mir. Zato ih je savetovala da se lepo dogovore. Predložila je da Luna od nastupa isplaćuje Marka u narednih godinu dana, što je vrlo ostvarivo jer iznos od 30.000 evra nije prevelik. Marko je malo negodovao u početku, jer je očekivao da mu odjednom da sve pare, ali kad je video da je to jedini način da izvuče svoj novac, pristao je. Luna će od januara početi da plaća Marku rate za dug - dodao je sagovornik.

Foto: PrintScreen Instagram

(VIDEO) MARKO KONAČNO PRIZNAO ZAŠTO JE RASKINUO SA LUNOM! Miljković otkrio nepoznate DETALJE

Vinovnici ove sage nisu nam odgovarali na pozive. Đoganijeva je u jednoj emisiji nagovestila da je do pucanja veze došlo iznenada, ne navodeći pravi razlog. - Bukvalno odjednom se desilo, za dva dana. Ljudima nikad nije odgovaralo, ne znam šta da mislim o tim ljudima... Njemu napišu: „Luna je bila sa onim“, meni isto tako. Čim smo se mi odvojili - odvojili su se i oni. Jedna grupa vređa mene, druga grupa vređa njega. Mnogo puta je bio kraj, mnogo puta smo govorili da neće više biti, pa smo se mirili i uvek sam osećala u dubini duše da ćemo biti zajedno, a ovog puta ne osećam ništa - rekla je ona u „Premijeri“. - Nismo raskinuli niti zbog nedostatka para, niti zbog nedostatka ljubavi, u našoj vezi nikad novac bio problem. Previše smo jedno drugo povredili da bi moglo da bude kao pre. Danas je bilo zvanično, videli smo se, pokupili stvari jedno od drugog i rastali se. U miru! Trebalo je da provedemo dan zajedno. Večerašnji nastup će biti posvećen tom kraju i mom novom početku - zaključila je samouvereno Luna.

Njih dvoje postali su bliski u rijalitiju „Zadruga 2“, gde su se i smuvali. Više puta su se svađali pred kamerama, pa je izgledalo da ta veza neće potrajati ni dana čim budu izašli na slobodu. Ipak, Marko i Luna su izdržali šest meseci zajedno, što je svakako za svaku pohvalu.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Max

pre 4 godine

Juce Luna ostavila njega zbog novca, danas on nju

Izbori 2024

Vesti

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)
Društvo

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)

Nakon što su pripadnici MUP-a posle detaljne potrage koja je trajala punih 27 sati za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, obustavili potragu u prigradskom naselju Banjsko Polje kod Brestovačke Banje, jer su svi rezultati ukazali da se devojčica ne nalazi na ovom području, površine od oko 10 kvadratnih kilometara, nastao je muk i tišina.

27.03.2024

22:40

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija