• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.12.2019

13:00

(VIDEO) OŽENJEN ČOVEK! Janjuš naskočio na Šopićevu! PAO I POLJUBAC?! Pravi istu GREŠKU kao sa Anom Korać!

Rijaliti

(VIDEO) OŽENJEN ČOVEK! Janjuš naskočio na Šopićevu! PAO I POLJUBAC?! Pravi istu GREŠKU kao sa Anom Korać!

Podeli vest

Veliki šef je organizovao još jednu spektakularnu žurku za svoje zadrugare, a oni su se potrudili da još jedan utorak prođe burno

Kada se žurka završila, zadrugari su se vratili su spavaću sobu i krenuli da se spremaju za spavanje. Grupica zadrugara otišla je do garderobera, a među njima su bili i Marko Janjušević Janjuš i Ivana Šopić, koji su se sklonili od kamere i zagrlili. Vladimir Tomović nije mogao da veruje svojim očima, pa je napravio grimasu.

HARIS DŽINOVIĆ OCENJUJE TVOJE PEVANJE! Pošalji nam klip kako PEVAŠ NJEGOVU OMILJENU PESMU i prisustvuj koncertu u Sava Centru!

Za njim su pogledale i Dragana i Mitar i Maja Marinković, a po njihovim facama se može zaključiti da je šok blaga reč.

Maja Marinković je zgranuta prošaputala:

- Oženjen čovek, oženjen čovek.

Foto: Informer DN

Njihov bliski odnos se tu nije zaustavio, već su prešli na krevet, a onda približili face. Zadrugari su ostali u šoku od prizora.

(VIDEO) MILJANA I ZOLA ZARATILI NA KRV I NOŽ SA NJIM! Haos u Zadruzi, obezbeđenje odmah reagovalo!

Janjuš izgleda ponavlja greške iz prve sezone. Ana KOrać mu nije došla glave, i brak je sačuvan, međutim, da li će Janjuš'eva supruga imati snage da mu pređe preko iste greške? 

Podsetimo, Ivanu i Janjuša zadrugari već nedeljama povezuju, a oni tvrde da između njih postoji samo prijateljski odnos, a bivši košarkaš je istako da će i dalje ostati blizak sa Šopićevom, ali da granicu neće preći, jer je oženjen.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija