• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink

20.12.2019

11:01

LUNA UDARILA ŠAMAR MARKU! Posle raskida otišla kod JEDNOG MUŠKARCA I SVI PRIČAJU SAMO O TOME

Rijaliti

LUNA UDARILA ŠAMAR MARKU! Posle raskida otišla kod JEDNOG MUŠKARCA I SVI PRIČAJU SAMO O TOME

Podeli vest

Luna Đogani i Marko Miljković raskinuli su vezu.

Marko je u popularnoj emisiji "Amidži šou" progovorio o njihovom raskidu i istakao da je tačka zauvek stavljena na njihovu vezu, a sada su se pojavile informacije da je Luna nakon raskida otišla kod bivšeg dečka.

Kako portal Pink.rs ekskluzivno saznaje, Luna je sinoć bila kod Nenada Sinđelića Gastoza na proslavi Nikoljdana.

LUNA POSLE RASKIDA: Naći ću novu budalu! A evo šta je rekla o SLOBINOJ novoj DEVOJCI!

(FOTO) LUNA I SLOBA SE SRELI! Posle burnog raskida sa Markom, Đoganijeva i Radanović na istom mestu - evo šta se dešavalo!

LUNA POSLALA OŠTRU PORUKU MARKU I SLOBI! Kada je budu čuli, NEĆE IM BITI DOBRO!

Foto: Printscreen You Tube/IDJTV

 

Podsetimo, tokom trajanja druge sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, Đoganijeva je šokirala javnost i tadašnje cimere kada je priznala da je bila intimna sa Gastozom. Luna je do tada uvek isticala da je Gastoz bio jedna od retkih osoba koje su bile tu za nju posle raskida sa Slobom Radanovićem, dok su je drugi osuđivali da je ljubavnica i da su oni samo prijatelji. To javno priznanje iznerviralo je njenog tadašnjeg dečka Miljkovića, koji je poručio da Luna neće moći da nastavi druženje sa Nenadom kada bude izašla iz "Zadruge", na šta je Đoganijeva pristala.

Nekoliko dana nakon toga, Gastoz je bio gost u Beloj kući, kada je Veliki šef organizovao spektakularnu žurku, na kojoj je Sinđelić nastupao sa Jasnom Milenković Jami. Luna tada nije želela da pravi društvo svom prijatelju, želeći da ispoštuje Miljkovića, ali mu se kao vodič u "Zadruzi" našla Stanija Dobrojević.

Foto: Printscreen You Tube

 

Ipak, nekoliko meseci kasnije, nakon što je pobedila u superfinalu druge sezone "Zadruge", Đoganijeva je priznala da joj je Gastoz čestitao pobedu i da želi da izgladi nesuglasice koje su nastale tokom "Zadruge 2".

Kako će Miljković odreagovati kada bude saznao da se Đoganijeva nekoliko dana nakon raskida videla sa Sinđelićem, ostaje da saznamo, ali sudeći po prethodnim reakcijama, sigurno mu neće biti prijatno.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Suzana

pre 4 godine

Ona sve lepo o marku pricala. On je u Amidji rekao sve. Sta treba po vama da radi, da ceka marka. Mlada je neka ide gde hoce i ostavite je vise na miru. Lunci❤️

Tara

pre 4 godine

Jao pa kakva labilna devojka place, maze , laze..hhha istina pokusala i da sakrije istinu. Otisla kod druga koji je izogovarao sa svima, provocira preko instagrama, savetuje Matoru da joj se skloni od oca. A Bivsi jos pokuso da je zastiti da prebaci na sebe sve i ona bukvalno shvatila (ne mozes ni pomoci budali) i ako je ocito postova i vise nego sto treba, svi mu se na glavu popeli. Samo zadrti fanovi ovo mogu opravdati ,ni 7 dana posle veze od skoro godinu dana ... Luna pokazala ko je a i Marko..jeste se zeznuo al je isplivao kao covek...a ovoj sad srecno kad ovo sve napravi u 5 dana hahahhaha

Izbori 2024

Vesti

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak
Društvo

Ni pozivi za maturu nisu što su nekada bili! Nećete verovati kakav odgovor je dobio ovaj dečak

Maturske večeri trebalo bi da budu smisao druženja i zabave, a sve češće se svode na brendiranu odeću i skupocene automobile, preteranun šminku i nakit. Generacija Z, svakodnevno nas baci u rebus materijalističkim prohtevima, a njihovi izazovi su sve veći zalogaj za roditelje koji žele da im ispune svaku želju, pa nas je tako jedna objava malo je reći, ostavila bez teksta.

28.04.2024

09:43

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)
Društvo

"Padobranski TRIATLON 2024" održan u Grčkoj - "Balkanski Skok Prijateljstva 2024" održaće se od 15-19 maja u Beogradu (FOTO)

Tokom vikenda, 20. i 21. aprila 2024. godine, na aerodromu Hortero „Aeroporu MOKKA“ Sidirokastro u Seresu održan je „Padobranski TRIATLON 2024.“ (padobranstvo - trčanje na jednu milju i gađanje), veze specijalnih snaga, komandosa, padobranaca, dok će se Balkanski Skok Prijateljstva 2024 godine održati od 15-19 Maja 2024. godine na Sportskom Aerodromu Lisičji Jarak u Beogradu.

28.04.2024

08:11

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija