• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.12.2019

10:41

UHVATIO GA ZA GUŠU, POČEO DA GA DAVI! Nezapamćeni haos u Zadruzi - nisu mogli da ga savladaju! Janjuš VAN SEBE (VIDEO)

Rijaliti

UHVATIO GA ZA GUŠU, POČEO DA GA DAVI! Nezapamćeni haos u Zadruzi - nisu mogli da ga savladaju! Janjuš VAN SEBE (VIDEO)

Podeli vest

Nema ko nije ušao u sukob sinoć

Veče koje se dogodilo sinoć u "Zadruzi", pamti se kao jedno od najburnijih.

DISKVALIFIKACIJA?! IVA FIZIČKI NASRNULA NA NJEGA! Lupila mu ŠAMAR - obezbeđenje je ODVODI! Baca i LOMI sve po kući, UŽAS (VIDEO)

Izbilo je nekoliko sukoba, a jedan od njih je i između Marka Janjuševića Janjuša i Marka Đedovića.

(VIDEO) MASOVNA TUČA U ZADRUZI! Nije se znalo ko koga bije, sevale PESNICE, obezbeđenje nije znalo gde će pre!

Janjuš je izrevoltiran pričama o "klipovima" napolju u kojima je on akter zatražio objašnjenje od Đedovića, a u jednom momentu izgubio je kontrolu i uhvatio ga za vrat počevši da ga davi.

IZNOSE JE! Nakon MASOVNE TUČE usledio još jedan UŽAS - nasrnula na njega! Obezbeđenje je JEDVA DRŽI - zaletela se preko kreveta (VIDEO)

Na sreću Janjuš je ostao pribran i nije nastavio sukob, a rasprava se nastavila kod kreveta Zorice Marković, kada se povela priča o tome da je Janjuš prevario suprugu i imao odnos sa Ivanom Šopić.

Više o "Zadruzi" čitajte ovde.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija