• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.12.2019

16:51

PEVAČ JE KRIV ZA RASKID LUNE I MARKA?! Đoganijeva po ceo dan bila sa njim - nisu se odvajali! ŠOK OBRT u priči?! Miljković rekao...

Rijaliti

PEVAČ JE KRIV ZA RASKID LUNE I MARKA?! Đoganijeva po ceo dan bila sa njim - nisu se odvajali! ŠOK OBRT u priči?! Miljković rekao...

Podeli vest

Zbog ovoga je sve puklo?!

Marko Miljković i dalje pati za Lunom Đogani! Di-džej iz Brusa ne može da se sabere od kada je okončao vezu sa pobednicom "Zadruge 2", koju su započeli pred kamerama Pink televizije.

- Nama je bilo dobro u rijalitiju, ali videli smo da nam nikako ne ide napolju. Zbog toga smo i odlučili da se raziđemo. Neću da se foliram, i dalje patim za Lunom - kaže Marko Miljković i dodaje:

ŠOK INTERVJU MIKIJA ĐURIČIĆA! Otkrio sve o ŽIVOTU SA NANOGICOM - evo KADA JE SKIDA, a ono što je rekao o Suzani će vas ŠOKIRATI!

- Koliko god da mi je teško, nas dvoje se nećemo pomiriti, nema šanse. Jednostavno, Luna i ja nismo dobar spoj, tako da je raskid bio očekivan. Nisam trenutno u dobrom stanju i sasvim je normalno da čovek posle raskida bude utučen. I moja majka Neda je teško prihvatila to da Luna i ja više nismo zajedno. Mama je bila upućena u sve, tako da odlično zna kroz šta smo sve prošli. Zato joj je sada i krivo što je svako krenuo svojim putem - priča Marko.

Foto: Informer

Na naše pitanje da li je možda potražio pomoć stručnjaka kako bi lakše preboleo raskid, Miljković odgovara:

- Nisam posećivao psihijatra. Ne znam da li je Luna krenula ponovo na seanse, to moraš nju da pitaš. Sada sam solo i tako mi najviše odgovara. Trenutno ne postoji nijedna ličnost sa estrade sa kojom bi želeo da budem. Fokusiran sam samo na svoju modnu kolekciju 'Sikter', devojke me ne zanimaju. Ne razmišljam ni o kombinaciji, a kamoli o vezi - objašnjava Marko, koji je dobio poziv da uđe i u ovu Zadrugu:

PRONAŠAO JOJ SLIKU GOLOG MUŠKARCA U TELEFONU! Vesna i Đole Đogani imali ŽESTOKU svađu! Besneo i ljubomorisao... ŠOK

- Razgovarao sam sa čelnicima televizije Pink, ali sam odbio da ponovo uđem u rijaliti. Nema tih para da se moja odluka promeni - rekao je Miljković.

Foto: TV Pink printscreen

On nije želeo da komentariše nedavni susret Lune i Nenada Marinkovića Gastoza, ali je izneo svoj stav o sve češćem druženju Đoganijeve sa MC Jankom.

BRUTALNA KAZNA ZA IVU! Nakon ŠAMARANJA i fizičkog obračuna - produkcija reagovala... Grgurićeva GRCA U SUZAMA (VIDEO)

- Nije MC Janko kriv za naš raskid. Znam da Luna snima duet sa njim, zato provode toliko vremena zajedno. Želim joj svu sreću u karijeri - poručuje di-džej.

Foto: printscreen instagram/lunadjo

Marko se napravio lud i nije želeo da govori o Luninom bivšem Slobi Radanoviću, koji je nedavno obelodanio vezu sa Jelenom Đuričanin.

PRVI PUT PRED KAMERAMA! Dragana i Edo tresli krevet - imali odnos PRED SVIMA! Menjali POZE, ona gore, pa sa strane... (VIDEO)

- Znam samo ko je bio Sloba Milošević, ne znam koji vam je taj koga pominjete. Što se tiče Kije, sa njom nisam na istoj talasnoj dužini - poručio je Miljković.

Foto: Ivan Radulović/Informer.rs

Marko priznaje da je bio u vezi sa nekim devojkama koje su ga kasnije proganjale:

- Imao sam psihopate među devojkama. Mnoge su me uhodile, ali nisu vredne da ih spominjem. Luna nije jedna od njih - završava on.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mama

pre 4 godine

Ma kakvi pevaci , nisu oni jedno drugo varali MAMA MAMA MAMA MAMA I SAMO MAMA je kriva za raskid . Nakacila im se na grbacu nisu mogli da disu od nje , ona komandovala repertoar pesama, ona oblacila , tacnije svlacila Lunu , ona birala prijatelje i ove obicne i one sa povlasticama , ona cuvala uspomene na Slobu u svom stanu , ona se druzi sa adminkama koje su vodile grupe ljubavi iz te veze , ona okrivila Lunu za njen razvod sa Andrejem , ona savetuje Lunu da treba da uziva i bar jos 20 momaka da promeni , da je jos rano da bude baba...... Malo li je ? Ceo Beograd zna kakva je Anabela , sad skecu,, da se vlasi ne sete ". Nemojte tim ljudima praviti problem u njihovim vezama , malo prpratite mamasitu , samo ce vam se kasti.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija