• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: stars/informer.rs

25.12.2019

20:36

IZ ZATVORA PRAVO U RIJALITI! Planiraju pred kamerama da UKRSTE PESNICE - Kristijan i "princ asfalta" ŽELE MEČ UŽIVO! (FOTO)

Rijaliti

IZ ZATVORA PRAVO U RIJALITI! Planiraju pred kamerama da UKRSTE PESNICE - Kristijan i "princ asfalta" ŽELE MEČ UŽIVO! (FOTO)

Podeli vest

Aleksandar Kristijan Golubović čim izađe iz zatvora navodno će ukrstiti pesnice sa Ivanom Mitrovićem Bizom, poznatijim kao "don iz Kruševca" i "princ asfalta". Kristijan iz zatvora izlazi 16. marta, a onda sa Bizom ide pravo u rijaliti na dvoboj

- Kristijan me je pre nekoliko dana pozvao iz zatvora i rekao mi da prihvata borbu sa mnom - otkrio je Biza, pa istakao da ko ponudi više novca - u taj rijaliti i idu. 

Biza, inače, već tri godine pokušava da organizuje meč sa Kristijanom, koji je sada prihvatio borbu.

- Siguran sam 80 odsto da ću ga pobediti i uzeti novac! Imam veliko srce, profesionalac sam. Važno je koliko čovek veruje u sebe. Odlučuju srce i kondicija. I Kristijan je dobar, nije loš. Ne mogu da ga potcenim, jak je protivnik. Viši je i teži od mene. On ima 130, a ja imam 118 kilograma. Biće to borba dva titana, dve zveri, ali po sportskim pravilima - poručio je izazivač.

TUČENE, OSTAVLJENE, ODVOJENE OD DECE - Ovih PET PEVAČICA 2019. godinu ŽELE DA ZABORAVE! Pamtiće je po suzama i NOĆIMA PUNIM TUGE! (FOTO)

Foto: Darko Cvetanović

Kristijan je povodom ranijih izazova na meč na svom Fejsbuku objavio sliku na kojoj boksuje okrenut leđima, poručujući:

- Gde ćeš na stenu kad si pesak.

(VIDEO) PITA SA PAVLAKOM I SIROM BEZ KORA! Brzo i lako se pravi

Biza, pak, uoči predstojećeg meča ima kratku poruku:

- Nek pobedi bolji!

Kristijan će posle zatvora, kaže, neko vreme biti sa suprugom i ćerkicom, a da će posle toga ući u neki rijaliti.

Takođe, u razgovoru koji je Biza objavio na svom jutjub kanalu čuje se bi Kristijan voleo da se meč organizuje u "Zadruzi" i da ring bude smešten na jezeru koje se nalazi na imanju Bele kuće. Rekao je, kako se navodi, i da bi voleo da se meč prenosi uživo.

Biza je, inače, ranije izazivao Kristijana putem Fejsbuka, pokušavajući da ga isprovocira, ali je uoči ovog meča uspeo da izgladi odnose sa njim. 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
LakiUrosch

pre 4 godine

Bravo Pink....bravo Happy.to je ta Srbija....za nas izlaza nema....krug je zatvoren!!

Nenad

pre 4 godine

Jaka stvar, dve budale će se poudarati i to je nekakva vest. Sramota!!!!

Marko

pre 4 godine

Blsgi boze dokle vise robijasima i kriminalcima posvecivati prostor u stampi zar nemate boljih tema

Maca

pre 4 godine

Sta ce ovaj?Noge ko stapici a stomak ko da je u 9 mesecu,xa,xa.Hoce covek na batinama pare d uzme.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija