• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.01.2020

20:50

U ŠOKU ZBOG MINE I MENSURA! Janjuš i Šopićeva ZAPREPAŠĆENI dešavanjima posle Tomovićeve diskvalifikacije!

Rijaliti

U ŠOKU ZBOG MINE I MENSURA! Janjuš i Šopićeva ZAPREPAŠĆENI dešavanjima posle Tomovićeve diskvalifikacije!

Podeli vest

Ne mogu da se pomire sa Vladimirovim odlaskom!

Stefan Karić i Ivana Šopić komentarisali su ponašanje Mine Vrbaški nakon diskvalifikacije Vladimira Tomovića, s kojim su se zbližili u rijalitiju.

Aleksandar Radojičić je dugo krio NOVU devojku od očiju javnosti - sada je SVIMA JASNO ZAŠTO - U pitanju je...

 

Naime, iako je provela četiri meseca u veoma prisnom odnosu sa Tomovićem, Mina je odmah nakon njegovog odlaska iz rijalitija fletrovala sa Vladimirovim ljutim neprijateljem Mensurom Ajdarpašićem, što su Karić i Šopićka oštro osudili.

Foto: printscreen/tvpink

- Mensur je okej prema meni, e sada da li mu je to taktika, ne znam, ali ja ga kuliram. Boli me uvo za Mensura, ali Mina me je šokirala, ne znam da li je sve bila gluma - rekao je Karić.

PRVO NAPRAVILI ŽURKU, A ONDA VELJKU SPLJOŠTILA NOS! Trudna Bogdana se zanela - Evo kako je on REAGOVAO!

- Mene je Mina previše šokirala, kao da je nikada nije zabolela Vladimirova diskvalifikacija, oni su ipak proveli četiri meseca proveli zajedno. Da li je realno da toliko glumi, pa plakala je, ronila suze. Nemoguće je da nimalo ne zaboli što je otišao. Ja u životu nisam upoznala osobu kao što je Mina - govorila je Ivana.

Foto: Printscreen You Tube

- Ma inat, bre, ženski - dodao je Stefan.

- Kakav bre inat, ovo je što drugo - prokomentarisala je Ivana.

Pogledajte kako je to izgledalo.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija