• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.01.2020

18:54

Tomović bez dlake na jeziku o RIJALITIJU i učesnicima! OKOMIO SE KAO NIKADA DO SADA na svoje rivale - zbog OVOGA!

Rijaliti

Tomović bez dlake na jeziku o RIJALITIJU i učesnicima! OKOMIO SE KAO NIKADA DO SADA na svoje rivale - zbog OVOGA!

Podeli vest

Traži razumevanje od svojih obožavatelja!

Vladimir Tomović objasnio je porukom na Instagramu zbog čega se ponašao agresivno tokom rijalitija. On je izneo sve što su mu zadrugari govorili, kako su vređali njega, ali i porodicu.

Foto: printscreen instagram/vladadelije

"Pitate li i dalje zbog čega?! Pitate me zbog čega sam na momente bio onako agresivan? Ako mi odgovorite da li bi ostali imuni na to da vam kažu da ćete završiti na čitulji, da ste igrali i slavili 15 dana posle očeve smrti, da imate s*ksualne odnose sa svojim psom, da ste incest, da niste stigli da namažete ocu nogu koja mu je amputirana jer je već preminuo?", napisao je Tomović, pa dodao:

OVO NIJE HUMANO! Ermina USKOČILA U KAVEZ SA PSOM - drama, SUPROTSTAVILA SE PRODUKCIJI! Izvela ga, učinila ZABRANJENO (FOTO)

 

"O kvalifikacijama da sam p*čka, p*der, g*vno, pa i da me provociraju oni koji nisu učesnici rijalitija, već gosti... da ne pričam. Stavite se u moju poziciju na trenutak."

Foto: printscreen instagram/vladadelije

OGOVARA JE IZA LEĐA! Ana se nekad provodila sa Dalilom, a sada je BLATI kod Torte: ''Zla je prema meni''!



Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
miki

pre 4 godine

Haha ! Decko ocigledno ima ozibljnih problema sa pamcenjem . Amnezija . Tomovicu ...ti si bio agresivan od pocetka rijalitija , onda kad ti niko ziv nije spomenuo nista od toga sto si naveo . Nasrtao na Adzica 2 puta , bez ikakvog razloga . Na jadnicka Gagija , isto tako . Mimi si se uneo u lice i pljuno je , opsovao joj majku 20 puta . Pretio si sacekusama kad se rijaliti zavrsi (napolju) Mici , Gagiju , Saniju , Adzicu , Colaku itd.). Za to ide krivicna prijava , Vladimire . Druze , ti ocigledno imas problem sa mentalnom higijenom...i ne bi bilo zgorega da posetis psihijatra . Znam , znam...ti sam neces otici , sigurno . Ali , vidim da imas "nekog svog" , pa se iskreno nadam da ce te oni , ili odvesti , ili nagovoriti da odes .

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija