• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: pink.rs/informer.rs

05.01.2020

22:06

JA NISAM U FAZONU DA SE OVDE DRPAM PRED SVIMA! Ermina otkrila NOVE DETALJE odnosa sa Banetom, pa potkačila i njegovu majku! (VIDEO)

Rijaliti

JA NISAM U FAZONU DA SE OVDE DRPAM PRED SVIMA! Ermina otkrila NOVE DETALJE odnosa sa Banetom, pa potkačila i njegovu majku! (VIDEO)

Podeli vest

Zadrugarka Ermina Pašović je posle brodoloma koji je doživela posle raskida sa Banetom Čolakom odlučila da nastavi dalje i pokaže se u pravom svetlu kao samostalni igrač u "Zadruzi"

Ona je ove noći u razgovoru sa Zoricom Marković sumirala utiske od prvog trenutka kada je upoznala Baneta, pa otkrila nove detalje njihovog odnosa koje su šokirale njenu cimerku.

- Ja Baneta nisam mogla očima gledati. Pitam brata ko je ovaj debil što pozdravlja mene i tebe. Meni brat kaže da ne zna šta mu je, on je sasvim drugačiji. To je bila naša konverzacija. Ja sam letos bila u Sarajevu, bila sam na svadbi, a tamo su bile Sanja, Matora i Bane. I tu naiđe moj brat, tu mi Bane pruža ruku. Ja sam mu odmah rekla da imam lepo mišljenje o njemu, ali da ne želim komunikaciju. On je saznao za moj broj telefona i počeo da mi piše, smarao me. Posle su on i Bora došli u Sarajevo, slali su mi cveće. Pretio je da će mojoj tetki reći da je zaljubljen u mene, ako ne odem na kafu. Ja sam otišla, sela sa njim i on je odmah počeo da se pravda da on nije imao loše namere što me je pominjao. I on se toliko trudio, da je to tako krenulo. Videla sam njegovu pozitivnu stranu koju je on meni predstavljao. I tako je počelo, sve smo krili i eto. Njegova majka je bila dobra prema meni, ali je sve bilo diplomatski. Ušla je ovde da kaže kako ga ja ne volim i da sam zaljubljena u Gagija. Sve mi je bilo jasno. Neću da aludiram na nešto, ali znaš i sama - rekla je Ermina. 

LUNA ŠIZI ZBOG NOVINARA! Ne zanima me Marko, ni ko sa kim putuje, NISAM JADNICA!

Zorica je bila zgrožena zbog postupka koji su načinili Bane i njegova majka Jasmina, a onda je Pašovićeva priznala na čemu joj je nesuđena svekrva najviše zamerila.

- Ja sam gledala poligraf i pitala sam se šta je ovoj ženi, kao da si kauboj, a lepo se slikaš. Prođe dan, dva, pa se otvore druge teme i odjednom vidim ova mala jaše po njemu, u šoku sam bila. Gledam emisiju, nema Jasmine. Bilo mi te žao. ne znam zašto je Zerina šištala na mene kad sam im bila jedini prijatelj - rekla je Zorica.

PREKINUO EMISIJU! Šopićeva priznala da VOLI JANJUŠA, Lepi Mića POLUDEO i svašta joj rekao! (VIDEO)

- Jasmina mi je zamerila što se ja ne grlim, ja nisam u tom fazonu da se ovde drpam i tako to. On tu nema granice, a ja nisam tako vaspitavana! - rekla je Ermina.

Detaljno pogledajte u nastavku.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija