• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.01.2020

16:31

LUNA PROVELA NOĆ SA BRENINIM SINOM STEFANOM! Osvanuli snimci - ovako mu je TEPALA! A kad je svanulo jutro... (VIDEO)

Rijaliti

LUNA PROVELA NOĆ SA BRENINIM SINOM STEFANOM! Osvanuli snimci - ovako mu je TEPALA! A kad je svanulo jutro... (VIDEO)

Podeli vest

I ona hoće da bude Brenina snajka?!

Ni Luna Đogani nije ostala imuna na šarm Breninog sina Stefana Živojinovića, a mnogi nakon njene sinoćne objave komentarišu da je otvoreno pokazala simpatije.

POLOMIĆU IM KIČMU, RUKE I NOGE! Janjuš napravio HAOS u izolaciji! Urlao i pretio - Je**m ih u usta... Pa NAPUSTIO sve (VIDEO)
OGLASIO SE SLOBA! Nakon priče da je završio u BOLNICI I IMAO INFARKT - evo šta je rekao o svom zdravlju i kako SADA IZGLEDA! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram/luna_djogani

Naime, Luna je bila na Stefanovom nastupu, a sve vreme ga je snimala, dok se na kraju obratila i njemu i Breni:

TOMOVIĆ SE VRAĆA U ZADRUGU? Osman Karić u pismu otkrio Stefanu da će se Vladimir VRATITI - odao ga OVAJ NADIMAK!

 - Bravo Stefane! Breno, rodila si anđela - napisala je Luna. 

Foto: instagram printscreen/luna_djogani

Svi misle da je ovo otvoreni poziv za flert, a Đoganijeva je, čim je svanulo jutro, obrisala klipove, te ne znamo kako je Živojinović reagovao na njih.




Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Jaca

pre 4 godine

Napumpala usta stavila silikone pa sad moze u lov na bogatog naslednika

Pljoska

pre 4 godine

Kad je sve uradila mogla je i dupe posto ima pljosku,a mala je ziska na lovu.

joks

pre 4 godine

bas stefanu treba ta sto siri noge gde stigne,to su njene puste zelje.dajte joj da peva bez ju tuna.

Gledateljka

pre 4 godine

Devojka se zanela. Previse je to veliki zalogaj za Lunu. Stefan mozda nije pratio Zadrugu ali ima ko da mu isprica ko je Luna. Tesko je zamisliti njega da bude sa nekim ko se izreklamirao javnim seksom po stepenistu, prljavim klozetima, stolici... njenim sisanjem i lizanjem noznih prstiju, njenom aljkavoscu, histerijama, vristanjem, psovanjem i sl. Ona kod njega nikada ne bi imala sanse. On je kulturan, uredan, vredan, ambiciozan, skolovan, talentovan, sve sto ona nije. Nema te sanse da mu nametjiva mama Bukva nesto namece ili odredjuje. Luna i Stefan su dva sveta. Nespojivi. Luna moze samo sa seb slicnima.

Veronika Star

pre 4 godine

Jadnica....ovaj dronjak od Ljuljete puca na visoko!!!! Ona bi da se udomi, pa nasla ovog zutokljunca da mu objasni za sta sluzi stolica.Fuj

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plejofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija