• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Star magazin

11.01.2020

12:49

PUKLA TIKVA ZBOG LUNE! Sanja Stanković napustila Matorin stan - Raskinula JEDNOM REČENICOM?

Rijaliti

PUKLA TIKVA ZBOG LUNE! Sanja Stanković napustila Matorin stan - Raskinula JEDNOM REČENICOM?

Podeli vest

Tomićevoj se ove vesti neće svideti

Iako se Jovana Tomić Matora uporno pravdala svojoj devojci Sanji Stanković da ne oseća ništa prema Luni Đogani, te da joj je narukvicu dala Ana Korać a ne ona, nekadašnja zadrugarka je ostala neumoljiva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Jovana Tomic (@matora23) дана 23. Сеп 2019. у 7:07 PDT

- Ljuta sam, besna, imala sam milosti samo zato što joj je bila slava, pa sam bila blaga u pismu. Šta priča ona tamo, kako je ona gledala, ali kako tu nema ništa, Coki je luda, ne razumem. Pa, ima klip na kom ona skida narukvicu i preko Ane Korać je daje Luni. Šta znači to? O tome ćuti, misli da se to nije videlo! - razjareno je izjavila Sanja.

NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM! Gola zadrugarka u kupatilu, a onda je ušao ON - IMA DEVOJKU! Nije hteo da je pusti da se tušira sama!

- Može da se vadi koliko hoće. Na šta to liči? Sumnjam da je Jovana nije prebolela i da i dalje voli Lunu. Meni Luna nije ništa kriva, ona devojka ima pravo da čačka mečku, Jovana me tu izluđuje, ona ne zna da se ponaša.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Jovana Tomic (@matora23) дана 20. Авг 2019. у 5:33 PDT

Od useljenja u Jovanin novi stan, kako sama ističe, nema ništa.

- Nisam se preselila, niti ću da se selim. Neka ga sama sređuje kada bude izašla. Ja sam platila to što je trebalo da se plati, ključ sam dala njenom drugu da oni srede šta su obećali i to je to, ne zanima me. Ne znam ni šta planiram dalje, ako mi veruješ. Ja kao budala jurim, imala sam udes, trudim se oko nje, a ona sa Lunom tako. E pa neka joj Luna u aprilu sprema rođendan, ja sigurno neću! Ne pada mi na pamet! - zaključila je Stankovićeva.

POSETIO JE ADVOKAT! Zbog uvreda na njen račun, Iva Grgurić SPREMILA TUŽBE - OVOJ ZADRUGARKI SE NE PIŠE DOBRO!


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija