• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.01.2020

18:17

STIGLO PISMO U BELU KUĆU! Veliki šef doneo odluku - ovaj ZADRUGAR MORA HITNO DA SE ISELI?! (VIDEO)

Rijaliti

STIGLO PISMO U BELU KUĆU! Veliki šef doneo odluku - ovaj ZADRUGAR MORA HITNO DA SE ISELI?! (VIDEO)

Podeli vest

Zadrugari su na današnjem sastanku, na kome je trebalo da odaberu najumišljeniju osobu u Beloj kući, napravili nekoliko skandaloznih svađa, nisu sedeli za stolom, nisu poštovali osobu koja ima reč, i ostalo, a ovonedeljni vođa Bane Čolak nije uspeo da spreči debakl, a nije se ni trudio

 Veliki šef je zbog toga odlučio da prekine sastanak i da pošalje pismo sa kaznama.

(FOTO) VRELA LE*BO AKCIJA MILJANE I DALILE! Pogledajte šta su RADILE NA BAZENU! I to pred SVIMA!

NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM! Gola zadrugarka u kupatilu, a onda je ušao ON - IMA DEVOJKU! Nije hteo da je pusti da se tušira sama!

Foto: Printscreen You Tube

- Zadrugari, današnji izbor je ličio na sve, osim na sastanak. Raspad sistema. S obzirom na to da je Bane danas pokazao da ne može da bude vođa i da je nesposoban da vodi sastanak, doneli smo odluku da ga razrešimo dužnosti. Ivana Krunić će od sada čitati pisma, a Bane mora odmah da se odseli iz hotela. Takođe, zbog Banetove nesposobnosti da vodi sastanak, doneli smo odluku da svi budete kažnjeni smanjenjem budžeta od po 2.000 dinara. Sramotna je činjenica koliko nepoštovanja i sebičnosti su neki od vas pokazali. Takođe, sinoćna "Igra istine" je takođe bila skandalozna, pa ste i zbog toga kažnjeni. Obaveštavamo vas da su i gledaoci glasali za najumišljeniju osobu i da je pobedila Dalila - glasilo je pismo, a zadrugari su se šokirali kao nikad do sada.

Više o Zadruzi 3 pročitajte OVDE 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija