• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.01.2020

10:00

NE MOGU VIŠE DA IZDRŽIM! Milijana grcala u suzama, pa zapretila: OD DANAS PRESTAJEM DA PIJEM VODU! I to sve zbog Žapca! (VIDEO)

Rijaliti

NE MOGU VIŠE DA IZDRŽIM! Milijana grcala u suzama, pa zapretila: OD DANAS PRESTAJEM DA PIJEM VODU! I to sve zbog Žapca! (VIDEO)

Podeli vest

Milijana Božić bila je sinoć silno razočarana činjenicom da nije izbačena iz vile. Ona je počela da negoduje kada je saopšteno da je osvojila četvrto mesto sa 5,8 odsto glasova, ponavljajući da želi da izađe i da ne može više da izdrži bez njenog ljubavnika Nemanje Stamatovića Žapca

- Mislim da je svima drago što ostaješ ovde - Jelena Maćić je kratko poručila Milijani.

MILIJANA SE SPAKOVALA?! Božićka jedva čeka da NOĆ PROVEDE SA ŽAPCEM, a to će se desiti AKO...

ZVEZDA PAROVA SNIMILA PESMU! Kada budete saznali koja - UHVATIĆETE SE ZA GLAVU! Promenila zanimanje?

Milijana je otišla u Tajnu sobu i tamo nastavila da ponavlja svoje žalopojke.

Foto: printscreen dailymotion

 

- Nabijem na k**ac sve koji su glasali za mene! Kojih šest posto budala je glasalo za mene? Ljudi, ja ne mogu više bez njega! Ne mogu više da izdržim, šta vam nije jasno? Šta još treba da uradim da me pustite napolje? Od danas prestajem da pijem vodu i da jedem - vikalaje Milijana plačući.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija